Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
A to se igra još jedna utakmica, a? Šta, ova nije bila regularna? :)))))
Саша Илић. Брука шта им је радио.
Тејго је ванземаљац што се наших услова тиче.
I meni deluje. Dominira čovek. Ozbiljan je igrač.
Idem na neko pićence sa drugarima da proslavim. Vidimo se kasnije.
Nema Predražinja da se oglasi. Znam, brate, da ti je teško, al priznajem da volim što je tako. :)
Samhain još putuje sa Derbija. I on će se oglasiti taman kad se vratim.
LOL isto nešto nestade....
ZAŠTO ĆUTITEEEEEEE
:D
Možda se makljaju sa grobarima? Ili su se negde zapili...
more mrs bre partizanovci, mrs bre!!!!!
ТУ ЈЕ Л0Л УМРО НИЈЕ!!!
Јебига људи, играли смо добро, не могу да се љутим честитам вам, шта да кажем осим:
БИЛА ПРВА ИЛИ НЕ ЈА ВОЛИМ ЈЕ
ЈЕР ЈА САМ ЗВЕЗДАШ!!! :)
ee,a tachno sam znao,oni pevaju pre derbija,mi posle... =]
(uhvati me blam od utakmice, napraviću prebeg)
PARTIZANLEEEEEEEE PARTIZANLEEEEEEEEEEE!
PARTIZANLEEEEEEEE PARTIZANLEEEEEEEEEEE!
АХАХАХАХАХАХАХХАХА јел то звездашки? Срам те било Цулле :)
SLAVIJA LE, SLAVIJA LE, SOKOLOVI TVOJI LUDO VOLE TE....
http://www.stadionfreund.de/logos/international/slavijasarajevo.png
Beše mi žao Stanojevića što mu pokisnu ono odelo, baš se čovek sređivao za derbi, videlo se.
Тејго играчина.
Čestitam Grobarima na pobedi... i na terenu i na tribinama... očajni smo bili.
Nema Predražinja da se oglasi. Znam, brate, da ti je teško, al priznajem da volim što je tako. :)
Tek sad stigoh kući, znaš da se ne krijem ko neka pička :)
Peđa je najveći car u čergi, nema šta. Volim ga što je objektivan, al to ne znači da ne treba da mu pomeramo bulju. :))
Bleki, koliko sam se smorio kako smo navijali, veruj da mi je svejedno da li ćete da me jebete ili ne :)
Haha, iskreno. :)
Ne daj se kolega!
Utisak 1: To je trebalo nabiti 4:0. Da je Sale malo mlađi, ono poslednje bi bila egzekucija.
Utisak 2: Partizan je klasu ispred Zvezde.
Utisak 3: Partizan će rutinski ostvariti dobar rezultat i u sledeća dva derbija.
Reklame: Od nedavno imam 24 godine. Od 21. dominiramo. Kompleksi su otplovili na drugu stranu Topčidera. Sa 18 sam mislio da to nikada neću doživeti.
Utisak 4: Jebote, pada kiša, a pun stadion. I kada se skupi onakva atmosfera i solidan fudbal - mislim da to sve nije loše. Ali da jebe rak raka, neće biti ukupnog boljitka dok u Inđiji igraju po njivi. Ko to da gleda?