Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ko je rekao Hugo?
Cestitam Partizanu na pobedi. Zvezda je napokon licila na tim, ma koliko to jadno zvucalo.
Dosta lepih akcija, terenska inicijativa povremeno (to nisam video od Zvezde jos od Zigiceve generacije). Sve u svemu lep derbi. Nije bilo toliko seckanja, i moram da kazem da i Zvezda i Partizan imaju prave trenere na klupi, ne neke bata Djorine pulene.
Ne bih se slozio sa postovima da je Tejgo igracina. User obicni, ne zna ni loptu da vodi kako valja. Jednostavno on je Inzagi naseg fudbala. Nista vise. Prosjek. Odlican derbi, lijep za oko. Posle dugo godina, malo kvalitetnog fudbala.
SISAJ ZVEEEEEEEEZDO!
Pokidali smo vas. Naprosto. U svim segmentima. Jedino ste nas pobijedili u razvlačenju onog buvljačkog celofana po tribinama. E tu ste bili jači.
Doviđenja, prijatno.
Нисмо искористили бољу игру у првом полувремену да изједначимо и ајд' здраво. Како вас је усрао први гол, страхота... Одмах флешеви... Атина 2007. и јебени Пипо Инзаги. Очекујем победу Звезде у реваншу, а пролазу се само надам.
PARTIZAN JEBE!
Sad me zanima dal će onaj Đurić da otvori buđelar za Tejga. Mislim da bi ga trebali kupiti pre nego sam sebi digne cenu, a i iz Kine mogu da ljuljnu neku lovu, pa da ga izgubimo. :-) Da , zadnjih par godina je uživanje koliko DOMINIRAMO u svim sportovima, ne samo u fudbalu, al opet , voleo bih i da Zvezda bude jača , DA NAM DIŠE ZA VRAT KAKO SE NE BI OPUŠTALI. A i slađe mi je kada je utakmica neizvesna. Ja i dalje tvrdim da je BORHA=BOJA i žao mi je cigana zbog toga. Onaj mi je samo kidao živce kad je igrao u Partizanu, a ovaj će ciganima isto to da uradi...
E a nema ni Doga. I on je na ožalošćenoj strani ;D
Ko to još prati?
Doviđenja, prijatno.
На терену да. Штета што се нисте чули на трибинама. Али баш се нисте чули. Ја кренуо на дерби, стиг'о до газеле и ај' назад. Дерби после дуго времена понудио фудбал који може да се одгледа. Било добрих пасова, коначно и неке уигране акције, испадали су и једни и други, гробари су искористили најбоље шансе, тј Тејга укакило, ал' шта је ту је. Гледао сам на ТВ-у пренос и свако ко је гледао може слободно да каже дај е 7000 Делија надгласало 20000 Гробара. Тек после другог гола, Гробари су се мало ''опустили'' и кренули да певају како умеју, али до тад.. Мислим да, кад би Звезда ређала добре резултате као што је Партизан то радио претходне 2-3 године, нама би у просеку на стадионима било 20000 људи. Све у свему лепа текма. Честитке бољима, у нади да ће Тејго поломити ногу :P
Pazi kad sam znao da će Dog da citira onu definiciju! Penzioner prorok! Javlja mi se da će posle 3 derbija Robi da se vrati kući!!!
Па реално, нема разлога за то. Човек има сасвим солидну идеју и тактику, али нема екипу која то зна да пренесе на терен. Није он крив, што има екипу ретарда. :)
Javlja mi se i da će ekipa retarda da spakuje kofere i ode na kraju 3 derbija i sezone!:-) Realno onih par klinaca možda nešto i urade u fudbalskom životu, a od ovih ostalih-nema leba!
О том потом. :) Кад они ваши ретарди 7 година нису успели да нас добију, а богме били су упорни и нису отишли, неће ваљда ни ови, иначе фаћам Карлеушу кол'ко год је гадна.. :)
Е и трипујем, да је Тошићу нешто рекао за њу онај синоћ кад су се покачили лололо. :)
I ja sam uveren u to,baš je bio van sebe :) Čestitao sam juče grobarima pobedu preko chata,a o tim ponudama za Tejga iz Kine možete samo da sanjate jer je on pozajmljen igrač...Trebate ga prvo otkupiti mada čisto sumnjam,otićiće čovek iz ove naše bedne lige nazad u Hofenhajm ili neki drugi klub...
Pazi kad sam znao da će Dog da citira onu definiciju! Penzioner prorok!
Ulazim juče na termin stonog tenisa, i "uživo" vidim gol za 1:0. Naravno, prva pomisao - iz ofsajda ;-)))))))))
Nije da sam verovao kako imamo neke posebne šanse, više sam se sprdao na forumu prethodnih dana.
Ipak, neminovno, pašće prozivke na ovoj temi...
Ali odmah sam se smirio, spasiće me link sopstvene definicije.
Tako da predlažem Penzionera za (crno) belog maga!
Ima kaluzula da ako Đura uplati milion ipo eura, Tejgo odma naš, al se bojim da je Đura mnogo velika stipsa, da će opet da nađe nekog Boju na otpadu i za džabe da ga dovede kao neku veliku zvezdu i ekstra pojačanje... TRESO SE MUTU , RODIO SE BOJA-PAROLA NAŠEG LETNJEG PRELAZNOG ROKA.Al mislim da vas ova tri derbija lagano dobijamo ... Može Robi mečku da rodi kad vi nemate tamo nekog ko zna da igra fudbal... Mada i ovaj tim Partizana , izgleda sasvim prosečno, i treba im tri ekstra igrača, plus ovi što su tu, za ulazak u ligu šampiona...
Ma lako je to za pare,nego da li će Tejgo hteti da ostane duže u Partizanu...Verujem da mu se ide nazad na zapad
Što ne bi ostao Tejgo?
Kako god opuca u ovoj našj ligi on da gol. Mislim da nikad lakše nije zarađivao pare...
Ako partizan bude nastavio da prodaje igrace nikad nece da napreduje...