U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jeste li izvalili što se Li Adi misteriozno povredio pred derbi? Mislim da znam gde će preći na leto... Sa magarca na konja, pa nije ni on mutav.
To i ja mislim.
Мислите да ће у Партизан?
Nije nemoguće.
Све Звездине играче узимају јеботе. Колико је то ниско.
Ne uzimamo sve (pu pu daleko bilo), nego one koji nam trebaju. Koliko je to moćno.
А није брате. Ниско. Много. Баш очајно ако се то деси. И верујем да ће после толиког низа преласка из црвено белог у црно бело доћи до нежељених последица и то сасвим оправдано. Не можеш ти човече да продајеш играче вечитом ривали, па после ти исти играчи да ти дају голове. Ако се то деси, искрено се надам да ће Делије бојкотовати Звездине утакмице, што се наравно никад неће десити.
Па не продају их. Одлазе после истека уговора или на основу неке клаузуле.
Ne uzimaju ih nego ovi beze kod njih
Vidi što smo se fino ponašali na ovoj temi....E jesmo gospoda +
Ма важи што играч дође у Партизан и каже ја нећу у Звезди, него код вас. Пусти те приче. Чим виде да је пуштен играч, одма' га стартују.
То су ствари које су старе десетинама година. Тешко је на'ватати солидног играча који би играо по Кулама и Инђијама, па се најбољи клубови боре да доведу таквог играча. Таква је фрка била са Дарком Ковачевићем и још многим другим играчима. Зато сад Звезда ангажује обезбеђење кад доводи играча, а теби сад смета што је Партизан у много бољој финансијској ситуацији и што лако заврбују играча. Разумљиво је то. То смета и Венгеру кад му тајкуни испред носа одведу играча кад мало ма'ну новчаницама испред носа.
A sto ih Zvezda pusta?
Nije nemoguće da Adi pređe u Partizan, taman će nam trebati zamjena za Krleta.
Đuro, reaguj :D
Ova tema će postati hronologija Derbija ako ne napravimo sranje i iznapušavamo se, iako sam prilično iznenađen da nije bilo krupnijih incidenata međ' nama...
Koja smo GOSPODA NAVIJAČi
OLD SCHOOL
Него, који су изговори Звездиних хулигана?
Džanki, po načinu na koji je Princ Dunava i Save dao prvi gol, nedvosmisleno je utvrđeno da je lopta bila prepumpana. Pa gde može glavom gol sa 16 metara!? lolo
Пре су Партизанови хулигани. Они убијају људе лоло
Ox može kad Stamenković skoči u suprotnu stranu.... Gospoda komšo, gospoda... Ja sam prvo mislio da je Tejgo u nedozvpljenoj situaciji, pa sam se jeo da se Cigani ne vade na to, al posle se lepo videlo da je go regularan...