U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Najveci ciganin medj' nama doticni Evandro zajedno sa Borhom me je doveo do nervnog sloNa. Jebemu mater, prvi je mogao da se pravi da ga bar zanima malo vise lopta od lepog tmurnog neba, a drugi je prica sama za sebe, nakon onolikih prilika dodje coveku da sedne i da kuka.
Li Adi je od leta igrač Partizana.
Inače derbi je prošao super, mislim da je ovo početak stvaranja jednog zdravog navijačkog rivalstva.
Јел' ово твоје нагађање, или проверена информација? И ако је проверена дај линк.
Тај потез са Адијем ће да упропасти почетак стварања здравог ривалства, које је заиста кренуло да се ствара.
Ма бре мишеви, појачајте те звучнике следећи пут, много сте смешни:
ЈЕБО ВАС ТОЛЕ!
http://www.youtube.com/watch?v=RhN_X50LstA
Čavez, samo malo kulture, može i bez onog "jebo vas"... Ma to za Adija su glasine...
Ја сам чуо да је Туђман клао српску децу у Олуји, а да је Просинечки Хрват, па ма занима да ли су моји извори поуздани, или само лупају глупости?
SISAJ ZVEEEEEEEEEEEEZDO!
http://www.youtube.com/watch?v=wiP6z7sy0Kc
П.С. Нек иде Ади педер, не треба нам такав у клубу!
ЧИЈЕ ДЕТЕ НОСИШ БОЈАНА!?!?!!
Upristojite se, niste mali. Nemojte da moram na pijacu po banane.
И нико мени да одговори... Титови близанци и њихови симпатизери. Класика, без аргументованих одговора.
Tejgo se popišao po nama, ali nema veze.
Prvi go na 'prevaru', drugi zasluženo, a posle njega Zvezda kao da se usrala da ne primi još neki, prekinula svoju pas igru, i nasumice iz zadnjeg veza slala lopte pički materini.
Borha mi je skratio život, a Tejgo je igračina kakvih nema kod nas u ligi.
I pored ovog rezultata, dobio sam nadu od Zvezde da ima nade za onu njenu prepoznatljivu igru i iskreno, jedva čekam sledeći derbi, jer je ovaj bio kolko tolko dobar.
Svaka vam čast Grobari, zasluženo ste nas dobili ovog puta, za razliku od prošlog kada sam hteo da pojedem stolice od besa.
Još malo vremena i utakmica da Zvezdi udje pas igra u noge, pa se vidimo na revanšu na Marakani.
Pozdrav.
Јадни сте, јебо вас распали Туђман. Нек вам буде и Хашим Тачи тренер, не јебени Просинечки, кога боли курац.
Звезда СИСА годинама, ''ЗАШТО ЋУТИТЕ'' грми са југа годинама, комплекси РАСТУ с годинама.... године пролазе, а ви живите у прошлости. То вам је у ДНК. Вечно у бари. Останите ту заувек, мени не смета.
Ало брате, опусти се.
Грми одкад сте открили звучнике, јер не умете ни да певате како треба...
Само одговарам на прозивања.
Ајде, бре, ви сте сви браћа, немојте да се свађате. Партизан је онај Титов ратни злочинац из 2. св. рата, а црвена звезда је оно што је тај злочинац држао на челу. Волите се зато, репови комунизма.
Tik, tik, tik, tik, tik...
Kupio sam banane. Poslednja opomena. Sledeće napušavanje - 7 dana.
Отвори нама десничарима тему, Мрмуде. Шубара вс ФК. Збор Јунајтед. Да и ми имамо о чему да причамо.
A FK. Kokarda? :)
Шубара је боља. Могу и Русини да се идентификују с клубом лоло