Dobija Zvezda, mada će biti teško da prodje dalje. Samo jedan primljen gol bi nas definitivno sahranio. Grobari u ovoj polusezoni nisu još uvek pokazali ništa specijalno, uključujući i prošli derbi, tako da mi nije čudna Stanojevićeva izjava da i on sanja taj jedan gol na Marakani.
Nek je sa srećom, pa da pobedi bolji.
Biće Zvezdi zajebano, i to što ne igra Adi a još plus mi igramo zadnjih godina bolje na Marakani nego na JNA. Ja sam bio malo i iznenađen rezultatom 2-0 jer smo se više mučili kući.
Znaš šta, ja se sećam kada mi nismo dobili 6 godina i svaki derbi sam mislio, e jebiga sada mora više. Tek onaj 4-2 smo vas dobili. I taj sam mislio, e sada mora pa da mu jebem mamu više. A bio sam izgoreo.
Е сад сам шацно распоред часова за данас и јебо ме баксуз имам за време дербија са којег би нас овај пустио никад... Значи слушалица у уши и слушање текме на радију :Д
Ja treba da radim do 4 ali samo sam 1 Derbi od 97. Derbija propustio i nema šanse da ne odem. Ne znam tačno koji je bio...jebem li ga 115. ili 116.
Bio sam u bolnici i 100% nepokretan inače sam razmišljao celo vreme kako da se iskombinujem da odem :)
I dobro nisam bio onaj jedan bez publike što se igrao kada ste nas dobili 4-1. Jokanov debi. Kad nas je Đuka peder napustio.
Kad se samo setim prve utakmice, Hugo bio licno, pokisao ko picka, a jos i dobili po picki...joj miline, pa to je sladje nego da smo osvojili Kup tada.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Eto transparenta da se Ciganima zaledi krv u žilama lololololo
Нашо сам још једног вашег фана џони
http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/6975953/-.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Justin-Beiber
:Д
Ево мало музике за душу
http://www.youtube.com/watch?v=xNHl6uYSZIc&NR=1
budjavi su oboje
al zvezda je realno gora
opet 2:0
mada voleo bih da zvezda dobije al nema nista od toga
Dobija Zvezda, mada će biti teško da prodje dalje. Samo jedan primljen gol bi nas definitivno sahranio. Grobari u ovoj polusezoni nisu još uvek pokazali ništa specijalno, uključujući i prošli derbi, tako da mi nije čudna Stanojevićeva izjava da i on sanja taj jedan gol na Marakani.
Nek je sa srećom, pa da pobedi bolji.
Kaizene, budi dobar ne budi grobar :)
ТО БРЕ!!! + И *
Biće Zvezdi zajebano, i to što ne igra Adi a još plus mi igramo zadnjih godina bolje na Marakani nego na JNA. Ja sam bio malo i iznenađen rezultatom 2-0 jer smo se više mučili kući.
OOOO Biber
OOOO Džastin Biber lololololo
Johnny, apsolutno se slažem da će da bude zajebano, al' jebem mu mater, valjda je vreme da i mi više dobijemo, pa makar ne prošli :)
Znaš šta, ja se sećam kada mi nismo dobili 6 godina i svaki derbi sam mislio, e jebiga sada mora više. Tek onaj 4-2 smo vas dobili. I taj sam mislio, e sada mora pa da mu jebem mamu više. A bio sam izgoreo.
Е сад сам шацно распоред часова за данас и јебо ме баксуз имам за време дербија са којег би нас овај пустио никад... Значи слушалица у уши и слушање текме на радију :Д
Ja treba da radim do 4 ali samo sam 1 Derbi od 97. Derbija propustio i nema šanse da ne odem. Ne znam tačno koji je bio...jebem li ga 115. ili 116.
Bio sam u bolnici i 100% nepokretan inače sam razmišljao celo vreme kako da se iskombinujem da odem :)
I dobro nisam bio onaj jedan bez publike što se igrao kada ste nas dobili 4-1. Jokanov debi. Kad nas je Đuka peder napustio.
Evo čisto i link sa sportala...najava
http://www.sportal.rs/news.php?id=48511
Dobija Zvezda :D
Al' po guzici lolololololo
Волео бих Звезда да добије, само да овом Џанкију пишам на главу.
Е АЛО:
ОН ЗНА!!!
Kad se samo setim prve utakmice, Hugo bio licno, pokisao ko picka, a jos i dobili po picki...joj miline, pa to je sladje nego da smo osvojili Kup tada.
Od koga?
Gde je bilo to?
Зато сад леп дан и 3:0 очекујем!
Znaš šta, ja se sećam kada mi nismo dobili 6 godina i svaki derbi sam mislio, e jebiga sada mora više.
E da čujem i jednog objektivnog Grobara koji se seća i ovih vremena :)
Po mom mišljenju biće izjednačeno...
0 - 0 ili 1 - 1
Možda i doije Zvezda, ali biće to nekih 1 - 0, a možda i dobije Partizan...
U svakom slučaju, Partizan prolazi dalje. :)