Crvena Zvezda vs Partizan

1. Eto transparenta da se Ciganima zaledi krv u žilama lololololo

2. budjavi su oboje
    al zvezda je realno gora
    opet 2:0
    mada voleo bih da zvezda dobije al nema nista od toga

3. Dobija Zvezda, mada će biti teško da prodje dalje. Samo jedan primljen gol bi nas definitivno sahranio. Grobari u ovoj polusezoni nisu još uvek pokazali ništa specijalno, uključujući i prošli derbi, tako da mi nije čudna Stanojevićeva izjava da i on sanja taj jedan gol na Marakani.
    Nek je sa srećom, pa da pobedi bolji.

Kaizene, budi dobar ne budi grobar :)

4. Dobija Zvezda

ТО БРЕ!!! + И *

5. Dobija Zvezda

Biće Zvezdi zajebano, i to što ne igra Adi a još plus mi igramo zadnjih godina bolje na Marakani nego na JNA. Ja sam bio malo i iznenađen rezultatom 2-0 jer smo se više mučili kući.

6. OOOO Biber
    OOOO Džastin Biber lololololo

7. Johnny, apsolutno se slažem da će da bude zajebano, al' jebem mu mater, valjda je vreme da i mi više dobijemo, pa makar ne prošli :)

8. valjda je vreme da i mi više dobijemo

Znaš šta, ja se sećam kada mi nismo dobili 6 godina i svaki derbi sam mislio, e jebiga sada mora više. Tek onaj 4-2 smo vas dobili. I taj sam mislio, e sada mora pa da mu jebem mamu više. A bio sam izgoreo.

9. Е сад сам шацно распоред часова за данас и јебо ме баксуз имам за време дербија са којег би нас овај пустио никад... Значи слушалица у уши и слушање текме на радију :Д

10. Ja treba da radim do 4 ali samo sam 1 Derbi od 97. Derbija propustio i nema šanse da ne odem. Ne znam tačno koji je bio...jebem li ga 115. ili 116.
    Bio sam u bolnici i 100% nepokretan inače sam razmišljao celo vreme kako da se iskombinujem da odem :)
    I dobro nisam bio onaj jedan bez publike što se igrao kada ste nas dobili 4-1. Jokanov debi. Kad nas je Đuka peder napustio.

11. Dobija Zvezda :D

Al' po guzici lolololololo

12. Волео бих Звезда да добије, само да овом Џанкију пишам на главу.

Е АЛО:

Мислим да данас Звезда не може да нас добије, а ао нас добије.. то ће бити 1 0 у 90+

ОН ЗНА!!!

13. Kad se samo setim prve utakmice, Hugo bio licno, pokisao ko picka, a jos i dobili po picki...joj miline, pa to je sladje nego da smo osvojili Kup tada.

14. a jos i dobili po picki

Od koga?
    Gde je bilo to?

15. Зато сад леп дан и 3:0 очекујем!

16. JohnnyBK
    Znaš šta, ja se sećam kada mi nismo dobili 6 godina i svaki derbi sam mislio, e jebiga sada mora više.

E da čujem i jednog objektivnog Grobara koji se seća i ovih vremena :)

17. Po mom mišljenju biće izjednačeno...
    0 - 0 ili 1 - 1

Možda i doije Zvezda, ali biće to nekih 1 - 0, a možda i dobije Partizan...

U svakom slučaju, Partizan prolazi dalje. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.