Crvena Zvezda vs Partizan

1. Predraže, ima ih i koji se sećaju vremena pre tramvaj lige, kada se na gostovanja nije išlo peške.
    Ne znam da l' sam spomenuo Bari '91 ?

2. 3-0 bre, navijački. :) Jebeš realne procene.

3. E da čujem i jednog objektivnog Grobara koji se seća i ovih vremena :)

Zato mi je zadnjih godina veće uživanje, jer pamtim i kada sam jeo dres na sebi od besa :)

4. Navijački:
    Zvezda - Partizan
    0 - 5

Realno:
    Zvezda - Partizan
    0 - 0

;)

5. Zvezda - Partizan
    0 - 0

Mislim da nema ništa od 0-0...biće golova. Stamenković će vaditi šarana koji put iz mreže lolololololo

6. Predraže, ima ih i koji se sećaju vremena pre tramvaj lige, kada se na gostovanja nije išlo peške.

Ja sam tad bio baš klinja. Moje prvo gostovanje je 1995.

7. Ne znam da l' sam spomenuo Bari '91 ?

Spomenuli ste ga toliko puta da se već i vama smučilo. A bila je lepa uspomena, samo što ste je toliko izakali i njome pokrivali sve blamaže, komplekse i Lukiće. Spominjaćeš Bari i večeras oko 7. A ja ću spominjati samo sadašnjost i Princa Dunava i Save.

8. Mislim da nema ništa od 0-0...biće golova. Stamenković će vaditi šarana koji put iz mreže lolololololo

Brani im onaj nesretni Bajković. U svakom slučaju biće punjenja :D

9. A ja ću spominjati samo sadašnjost i Princa Dunava i Save

Okše, ali to tvoje je malčice lokalnog karaktera, ovo moje je globalnog.
    Feel the difference.
    Lepa uspomena, tačno.
    Matursko veče 28.05.1991, a sutradan proslava na Trgu.
    I koliko u decembru, prvaci sveta!
    A bili bismo i naredne godine prvaci Evrope, samo da nije bilo sankcija, i da smo igrali mečeve na Marakani (čak i ovako je malo nedostajalo).

10. i da smo igrali mečeve na Marakani.

Što da igrate u Brazilu?

11. Želimo RD-u da 20-godišnjicu mature obeleži kvalitetnim drugim mestom u šampionatu i participacijom u polufinalu domaćeg kupa. Pošteno. :)

12. Bleki, hvala na lepim željama, ali plašim se da je to neosnovani optimizam ;-)))))))

13. Želimo RD-u da 20-godišnjicu mature obeleži kvalitetnim drugim mestom u šampionatu i participacijom u polufinalu domaćeg kupa. Pošteno. :)

Potpisujem

14. Želimo RD-u da 20-godišnjicu mature obeleži kvalitetnim drugim mestom u šampionatu i participacijom u polufinalu domaćeg kupa. Pošteno. :)

U ala ste se vi otvorili... Kurac drugo mesto, a Rad i Voša???

15. a Rad i Voša???

E da, može tu i neko treće mesto da padne.

16. E da, može tu i neko treće mesto da padne.

Neka, dovoljno im je i treće mesto. ;)

17. Odoh sad do kladionice dodigram
    zbir golova 0-2
    i Partizan postiže pogodak.

Ako me sreća posluži kao inače u kladži, pašću na oba tiketa.

18. Izlazim s' posla i krećem lagano na Derbi. Šta da vam kažem. Preoraćemo vam onu rupu od stadiona danas.

Kao da smo svi
    Iz Laze pobegli
    Partizana svog samo da bi bodrili
    I nema više tu
    Ni grama pameti
    Ali kurac nas za sve druge zaboli.......................OLEEEEEEEE

19. Kao da smo svi
    Iz Laze pobegli
    Partizana svog samo da bi bodrili
    I nema više tu
    Ni grama pameti
    Ali kurac nas za sve druge zaboli.......................OLEEEEEEEEO

lololo
    Navijačke pesme su me oduvek zasmejavale, i oduvek sam se pitao ko piše takve gluposti! :)

20. Cenim daće Zvezda pobediti ali neće proći,mada i remi je realan rezultat...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.