Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Predraže, ima ih i koji se sećaju vremena pre tramvaj lige, kada se na gostovanja nije išlo peške.
Ne znam da l' sam spomenuo Bari '91 ?
3-0 bre, navijački. :) Jebeš realne procene.
Zato mi je zadnjih godina veće uživanje, jer pamtim i kada sam jeo dres na sebi od besa :)
Navijački:
Zvezda - Partizan
0 - 5
Realno:
Zvezda - Partizan
0 - 0
;)
0 - 0
Mislim da nema ništa od 0-0...biće golova. Stamenković će vaditi šarana koji put iz mreže lolololololo
Ja sam tad bio baš klinja. Moje prvo gostovanje je 1995.
Spomenuli ste ga toliko puta da se već i vama smučilo. A bila je lepa uspomena, samo što ste je toliko izakali i njome pokrivali sve blamaže, komplekse i Lukiće. Spominjaćeš Bari i večeras oko 7. A ja ću spominjati samo sadašnjost i Princa Dunava i Save.
Brani im onaj nesretni Bajković. U svakom slučaju biće punjenja :D
Okše, ali to tvoje je malčice lokalnog karaktera, ovo moje je globalnog.
Feel the difference.
Lepa uspomena, tačno.
Matursko veče 28.05.1991, a sutradan proslava na Trgu.
I koliko u decembru, prvaci sveta!
A bili bismo i naredne godine prvaci Evrope, samo da nije bilo sankcija, i da smo igrali mečeve na Marakani (čak i ovako je malo nedostajalo).
Što da igrate u Brazilu?
Želimo RD-u da 20-godišnjicu mature obeleži kvalitetnim drugim mestom u šampionatu i participacijom u polufinalu domaćeg kupa. Pošteno. :)
Bleki, hvala na lepim željama, ali plašim se da je to neosnovani optimizam ;-)))))))
Potpisujem
U ala ste se vi otvorili... Kurac drugo mesto, a Rad i Voša???
E da, može tu i neko treće mesto da padne.
Neka, dovoljno im je i treće mesto. ;)
Odoh sad do kladionice dodigram
zbir golova 0-2
i Partizan postiže pogodak.
Ako me sreća posluži kao inače u kladži, pašću na oba tiketa.
Izlazim s' posla i krećem lagano na Derbi. Šta da vam kažem. Preoraćemo vam onu rupu od stadiona danas.
Kao da smo svi
Iz Laze pobegli
Partizana svog samo da bi bodrili
I nema više tu
Ni grama pameti
Ali kurac nas za sve druge zaboli.......................OLEEEEEEEE
Iz Laze pobegli
Partizana svog samo da bi bodrili
I nema više tu
Ni grama pameti
Ali kurac nas za sve druge zaboli.......................OLEEEEEEEEO
lololo
Navijačke pesme su me oduvek zasmejavale, i oduvek sam se pitao ko piše takve gluposti! :)
Cenim daće Zvezda pobediti ali neće proći,mada i remi je realan rezultat...