Crvena Zvezda vs Partizan

1. U kurac dzanki izmaleriso sad ima da izgubimo

2. Реално, Звезда игра много бољи фудбал тренутно. Гледао сам до сад све утакмице од кад је дошао Просинечки, и заиста то после пар година напокон личи на игру.

Опет, Партизан има искуство и предност домаћег терена, па су фаворити, плус чињеница да је то дерби, и да се никад не зна.

3. Ja bih voleo da titulu uzme Vojvodina, a da Partizan bude treci. Da se rasteraju ova govna sto su se dokopala funkcija. Albert jebeni Nadj? Pa tome ne bih dao burek sa sirom da mi donese, a kamoli funkciju u klubu.

4. ala ima danas da vas oderemo... ko pičku dobrim kurcem...

kakav iliv kakve pičke materine, pa partizan će da opdigra na X, onako kurvanjski, kako to oni znaju... bolje od reala, sa petrovićem, smiljanićem i kamarom u veznom redu...

5. Navijam za Zvezdu, ali bih volio da Vojvodina uzme titulu.

6. Навијам за Звезду ал бих волео да Звезда узме титулу.

7. Navijam za Zvezdu ali bih voleo da Partizan uzme titulu! :)

8. a jesu vas sjebale ove vođe što su se šatro izmirile, pa ova tema ode u kurac... kakva je to najava derbija bez vatre? kad je ovakvo stanje, i trebaju ovi novosađani uzeti titulu, ne mogu im ni ime izgovoriti...

9. ШТА ЈЕ БИЛО ПИЧКЕ ГРОБАРСКЕ!!! ПРЕЦЕДНИК ВАМ УСТАША, И БИЈО И ОСТАО!!! КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА ДА ПОСТОЈИТЕ А ВАШ ПРЕЦЕДНИК ЈЕ ОДГОВОРАН ЗА УДРУЖЕН ЗЛОЧИН ПРОТИВ СРБСКОГ НАРОДА!!! АНТИСРПСКИ ЕЛЕМЕНТИ ЈЕБАО ВАС ВАТИКАН И ВАШИНГТОН И ЦИЈА И БИЈА!!!
    ИГРАЈ ЗВЕЗДО И ПОБЕДИ!!!!

10. Nažalost neće biti naših navijača,idem na istok,nadam se pobedi,mada nikad se ne zna...Ovo je daleko bitnija utakmica od onih sranja u kupu(za Zvezdu i Partizan realno izvikano takmičenje,ne donosi im ništa što i nije slučaj sa manjim klubovima koji preko njega mogu u evropska takmičenja) tako da ništa ne možemo reći sa sigurnošću.Zvezda je igrala sjajno drugo poluvreme protiv Slobode,Partizan je bar po rezultatu opet bio onaj od jesenas.Neću da ispadnem teoretičar zavere,ali trener Smedereva se bunio da je ekipa bila previše statična,partizanov čovek je u upravi Smedereva,da li je tu bilo muljanja,ko će ga znati...U svakom slučaju,derbi treba da odlučuje titulu.

11. Ја не верујем да неко ко навија за Партизан може да напише да Војводина треба да узме титулу. Најогавнији клуб у Србији а и шире а намештају више него цела лига заједно...

12. ШТА ЈЕ БИЛО ПИЧКЕ ГРОБАРСКЕ!!! ПРЕЦЕДНИК ВАМ УСТАША, И БИЈО И ОСТАО!!! КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА ДА ПОСТОЈИТЕ А ВАШ ПРЕЦЕДНИК ЈЕ ОДГОВОРАН ЗА УДРУЖЕН ЗЛОЧИН ПРОТИВ СРБСКОГ НАРОДА!!! АНТИСРПСКИ ЕЛЕМЕНТИ ЈЕБАО ВАС ВАТИКАН И ВАШИНГТОН И ЦИЈА И БИЈА!!!
    ИГРАЈ ЗВЕЗДО И ПОБЕДИ!!!!

TAKO BRATE, KO IH JEBE!

13. 13 minut greska u odbrani Crvene Zvezde i iliev postize pogodak za 1-0...
    25 minut Zvezda napada,sjajan dupli pas i 1-1!Evandro!
    65 minut iz kornera je centrirao Koroman i 1-2 za Zvezdu pogotkom Kaludjerovica..
    78 minut slobodan udarac,Evandro sutira i daje gol a M. Stojkovic samo je propratio tu loptu pogledom.
    93 minut penal za partizan i 2-3..dali su nadu ali ipak na kraju 2-3

14. 13 minut greska u odbrani Crvene Zvezde i iliev postize pogodak za 1-0...
    65 minut iz kornera je centrirao Koroman i 1-2 za Zvezdu pogotkom Kaludjerovica..
    78 minut slobodan udarac,Evandro sutira i daje gol a M. Stojkovic samo je propratio tu loptu pogledom.

BOG TE ČUO

15. luksaa
    13 minut greska u odbrani Crvene Zvezde i iliev postize pogodak za 1-0...

jeeeeeeeste,sine nije ti ovo primera ovo ti je nasa liga,po meni jedna od najgorih,fudbal u kom se u prvom poluvremenu samo dodaje lopta i postoji verovatnoca od 2% da ce padne neki go(u prvom poluvremenu),e onda u drugom poluvremenu uglavnom krene akcija i to negde oko 70 minuta sutira se sa pola terena,neke umobolne akcije pa ko kome spici go,da zaboravio sam da se tokom cele utakmice krljaju ko blesavi al to je isto dominantnije u drugom poluvremenu,i uglavnom je odlucujuci go faul.Dakle 5 golova na derbiju to ne da je nerealno,pa obe ekipe golmana da nemaju tolko su sakati da ni tad ne bi bilo 5 golova,moje prognoze bice 1 do 2 gola nadam se za Partizan :)

16. PARTIZANOLE!!! mislim da danas izlazimo iz krize! prvenstveno zbog prepotentnih izjava češača nosa odonosno Prosinečkog.

17. ТИ СИ САМО МАЛИ ПАКИСТАН!!!
    ФК ПАКИСТАН - ФРАЊИН КЛУБ ПАРТИЗАН!!!
    СЕТИТЕ СЕ БАРИЈА!!!
    лолололо

18. Partizan ako bude igrao kao u zadnjih 4,5 utakmica,nema sta da trazi u derbiju.Iskreno.Ova pobeda protiv Smedereva meni nista ne znaci,vec sam napisao na temi kladionica zasto.To mogu maloj deci oci da mazu.Zvezda konacno ima tim koji moze da se nadigrava sa Partizanom i verujem da ce to i da uradi na JNA...Konacno mogu da kazem kad me neko pita "sta ce biti sutra na derbiju",da odgovorim "Dobijamo",a da to ne bude navijacki receno.Sve sto je Zvezdi potrebno da bi pobedila je da ne primi neki usran gol(Djordjevic, ili Tagoe),i da iskoristi bar jednu od 3 sanse...Znaci stvarno,ako Partizan bude igrao iole kao protiv Spartaka,Vose,Rada, ili u proteklom derbiju,mislim da bi sve sem pobede Zvezde bilo iznenadjenje...

19. Ne znam zasto svi govore da je Partizan lose odigrao protiv Vose, meni je skroz okej bila utakmica za razliku od one protiv Spartaka i Zvezde, i realno ako budu tako igrali , stvarno nemaju sta da traze na terenu. Nadam se boljoj igri Partizana pa da nakantaju Zvezdu kako valja :D

20. Пичвајзе вашу игру против Новосађана је најбоље описао новинар Блица (не знам који) - Да је било мало боље време, голман Војводине је могао да развије лигештул, пије коктеле, и сунча се... Ето како сте добро одиграли... Звезда ако данас не победи јебем му миша више, али ипак смо на путу опоравка. Сад на крају сезоне довести пар квалитетних ликова, не морају да буду јебени Бразилци, доведите и Румуне ако треба, доведите Крамарића али само да добро играју...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.