Crvena Zvezda vs Partizan

1. Ako si gledao utakmicu protiv Spartaka i Zvezede (ovu drugu verovatno jesi), moras da priznas da je bilo mnogo bolje protiv vojvodine nego ove 2 xD. Ma ostaje da vidimo veceras kako ce da bude :).. neka bolji pobedi :P

2. Данас ће Станојевић да опере роме..

3. Džankee ako ti tako kažeš,a vidim da si stručan i na kladionici,onda će biti 3:0 za Zvezdu :D

4. Pazite,ko god da uzme titulu,od sledece sezone nastaje dominacija Zvezde,i mislim da je to pravim navijacama Partizana jasno.Partizan nema sponzore koji ce da se nose sa Zvezdinim Gazpromom,plus Zvezda potpisuje sa telekomom ugovor od 1,2 miliona eura.Ukoliko se desi da Zvezda uzme titulu,pasce bonusi,ukoliko se desi da udje u LS ili Ligu Evrope,pasce jos bonusa.U nasoj drzavi,i nasem fudbalu,sa tim parama ne moze niko nikome da prismrdi.Gazprom ce traziti posle ovog novog ugovora jos jednog clana u UO,i treba da ga dobiju,jer ce kontrolisati gde ide novac.Plus,dobili smo trenera na duze staze,koji zna kako hoce da mu tim igra fudbal,ima autoritet,stvorio je igru na koju su navijaci Zvezde ponosni.Uprava jeste malo diskutabilna,ali kakve su ranije bile,ovi su sjajni. Na leto ce biti pravih pojacanja,poput Adija,90 % ce Ninkovic doci na pozajmicu...Ovaj derbi mozda odlucuje u tituli za ovu godinu,ali titule za sledecih 5 godina su rezervisane...

5. Ne znam zasto svi govore da je Partizan lose odigrao protiv Vose, meni je skroz okej bila utakmica za razliku od one protiv Spartaka i Zvezde, i realno ako budu tako igrali , stvarno nemaju sta da traze na terenu.

Meni se ne sviđa igra uopšte. 90 minuta skakanja i zezanja, da bi nas razočarali, a imali su šanse. Onaj goša sve lopte hvata, a centaršutevi nikakvi, barem šta sam ja uspeo da vidim. Nešto mi se javlja da će Zvezda da ih dobije...

6. @bvdlga
    Delimo stavove po pitanju korisnosti Gasproma.

7. odluchujucha bitka,iskreno neche biti lako ni za jedan tim,celo prvenstvo se svelo na ovu utakmicu!
    jedva chekam,nadam se pobedi partizana,pa da opet bude dupla kruna!

nemojte koristiti temu za tupava prozivanja,ako imate mishljenje,iznesite ga valjano =\

8. Да да, већ 3 године Звезда доминира у фудбалу...

Немам благе везе који ће састав Станоје да изведе, знам само да избацио Адију из екипе, вероватно ће играти у офанзивном саставу...

9. @bvdlga - HTC moze biti sasvim solidan sponzor, i ako na leto Partizan dovede neka normalna pojacanja, onda se ne bih slozio sa tobom.

@jocko - da u pravu si, ali nisu bili kao babe u one 2 utakmice, gde su jedva trcali ...

10. jel ce ima negde onlajn da se gleda to?

11. Jedna rutinska pobeda Partizana, verovatno sa više od jednog gola razlike.

12. kelte nemam pojma, daj kucaj na gugl, verovatno ima. :) tako ja gledam reale, barselone i ostale :) za koga navijaš i kakva su ti očekivanja?

13. ocu da gledam da se smejem malo, ako budem uopste kuci...
    navijam za dobar fudbal :povrac: (valjda za zvezdu, al realno me zabole)

14. Frenki ne potpaljuj atmosferu. :) Šalim se, po nekom mom viđenju, partizan jedino na kontre može da parira Zvezdi. Nadam se pobedi Zvezde!

15. Lolololo gledaj gledaj. Mada neće biti tragično kao pre, Zvezda sada igra lep fudbal, Partizan je trenutno neorganizovan, ali daleko od toga da su loši, imaju dobre igrače tako da se ništa ne zna.

16. jel ce ima negde onlajn da se gleda to?

Probaj www.livescorehunter.com, ali za sada nema tekme u ponudi, možda bude do večeras ili ću ja da polupam lap top. Ako nema, guglaj gde ima Al Džazira uživo jer oni isto prenose, a prenosi i poljska TV. Mislim, lakše je to nahvatati nego rts.

Jedna rutinska pobeda Partizana, verovatno sa više od jednog gola razlike.

ladno čovek ima istu dojavu kao ja :)

17. bvdlga
    Pazite,ko god da uzme titulu,od sledece sezone nastaje dominacija Zvezde,i mislim da je to pravim navijacama Partizana jasno.Partizan nema sponzore koji ce da se nose sa Zvezdinim Gazpromom,plus Zvezda potpisuje sa telekomom ugovor od 1,2 miliona eura.Ukoliko se desi da Zvezda uzme titulu,pasce bonusi,ukoliko se desi da udje u LS ili Ligu Evrope,pasce jos bonusa.U nasoj drzavi,i nasem fudbalu,sa tim parama ne moze niko nikome da prismrdi.Gazprom ce traziti posle ovog novog ugovora jos jednog clana u UO,i treba da ga dobiju,jer ce kontrolisati gde ide novac.Plus,dobili smo trenera na duze staze,koji zna kako hoce da mu tim igra fudbal,ima autoritet,stvorio je igru na koju su navijaci Zvezde ponosni.Uprava jeste malo diskutabilna,ali kakve su ranije bile,ovi su sjajni. Na leto ce biti pravih pojacanja,poput Adija,90 % ce Ninkovic doci na pozajmicu...Ovaj derbi mozda odlucuje u tituli za ovu godinu,ali titule za sledecih 5 godina su rezervisane...

ti zivis u oblacima mala....

18. bvdlga
    Pazite,ko god da uzme titulu,od sledece sezone nastaje dominacija Zvezde,i mislim da je to pravim navijacama Partizana jasno.Partizan nema sponzore koji ce da se nose sa Zvezdinim Gazpromom,plus Zvezda potpisuje sa telekomom ugovor od 1,2 miliona eura.Ukoliko se desi da Zvezda uzme titulu,pasce bonusi,ukoliko se desi da udje u LS ili Ligu Evrope,pasce jos bonusa.U nasoj drzavi,i nasem fudbalu,sa tim parama ne moze niko nikome da prismrdi.Gazprom ce traziti posle ovog novog ugovora jos jednog clana u UO,i treba da ga dobiju,jer ce kontrolisati gde ide novac.Plus,dobili smo trenera na duze staze,koji zna kako hoce da mu tim igra fudbal,ima autoritet,stvorio je igru na koju su navijaci Zvezde ponosni.Uprava jeste malo diskutabilna,ali kakve su ranije bile,ovi su sjajni. Na leto ce biti pravih pojacanja,poput Adija,90 % ce Ninkovic doci na pozajmicu...Ovaj derbi mozda odlucuje u tituli za ovu godinu,ali titule za sledecih 5 godina su rezervisane...

E dobro me nasmeja. Ja bih ovo u odabrane.

19. E dobro me nasmeja. Ja bih ovo u odabrane.

i ja kazem.
    Prema ovim planovima meni se cini da ce zvezda sledece sezone da dovede Kristijana Ronalda,i Anrija a ako pretekne neka kinta ima da uzmu i Runija.