Crvena Zvezda vs Partizan

1. Partizan proda jednog igrača, dobije 3 miliona (Savić ide garantovano, neđe u Italiju, minimum 3 milke), uđe u LŠ i dobiješ zbir od približno 10-11 miliona. I bez sponzora se može nositi i sa Gaspromom i sa kurcima, palcima.

2. Опа, ево и ови имају Зеку. Само нек вас ложе док ми освајамо титуле и доминирамо...

3. A jel neko tipovao na nereseno?

4. Ово је за одабране:

http://vukajlija.com/forum/teme/17608-robert-prosinecki?strana=3#post_829861

Стручно, нема шта, хаха!

5. @Samhain po ovakvim stručnjacima smo i iza Hajduka iz Kule po kvalitetu pa nam ne pređu pola na poslednjem derbiju :D

6. Пошто сам лаик, ај ми појасните.

7. Pisato 10. decembra prošle godine, u tom trenutku je bila takva situacija. A mislite da ta dva vola, Adžija i Lukić, neće otjerati Roberta? Jaoooo....

8. Odgovor OX-u,majmunolikom i skocimisu....

Niko nije pominjao Ronalda,Kaku i ostale,vec igrace koje iole vrede,koji kostuju 1,5(recimo onaj Salata sto Zvezda nije imala pare za njega,sad ce moci da uzmu 3 takva igraca,a koji su za nasu ligu bombe).Moze da vam bude smesno do mile volje,ali taj Gazprom je Salkeu posle ovih uspeha u Evropi povecao za 50 milona budzet,a Zenitu sa 75 na 175...Zvezda vec sada ima ekipu koja moze da parira partizanu.Partizanu na leto idu Krstajic,i jos bar 3 igraca,Sasa Ilic i Vukic ne mogu da trce 90 minuta,Tagoe se vraca u Hofenhajm...Da li ce Partizan moci da plati za sve zamene? Sta ako ne osvoji titulu? Sta ako osvoji,a ne udje u LS? Zvezda bez ikakvog uspeha ima ogroman priliv novca i mladu ekipu...Zvezdi se moze sada da proda samo 1 igraca,a to je Ninkov najverovatnije...I tu ce da zarade 2,5-3 miliona...Glupo je raspravljati se i ubedjivati vas u nesto,neka se ova sezona zavrsi,pa cemo se cuti na kraju sledece i videti ko je u pravu,a ko ne...

9. hej,josh malo pa pochinje 140ti derbi,jednom od 2 tima che najverovatnije doneti titulu!
    puno sreche,neka pobedi bolji ( ja znam koji je to tim)!!! =]

10. ( ja znam koji je to tim)!!!

Da nije Partizan? :)

11. bvdlga

Partizanu na leto idu Krstajic,i jos bar 3 igraca,Sasa Ilic i Vukic ne mogu da trce 90 minuta,Tagoe se vraca u Hofenhajm...

A peruanski Usein Bolt? A Čabalala? A Mfela? A Li Adi? A povratak Dijare Ubice Cigana? A ovaj mali Brašanac što će biti jebač keve? Mislim da ćete početi da se vraćate na košarku jer tamo ćete imati veće šanse da prekinete niz...

12. jocko,provalio si me,sigurno nije zbog avatara =]]]]]

13. A peruanski Usein Bolt? A Čabalala? A Mfela? A Li Adi? A povratak Dijare Ubice Cigana? A ovaj mali Brašanac što će biti jebač keve? Mislim da ćete početi da se vraćate na košarku jer tamo ćete imati veće šanse da prekinete niz...

Да, брате, Болт. Ко је Чабалабаба? Ли Ади остаје, има уговор 4 године, и да оде, неће испод 4 милке. Дијара се враћа? Јебеш га, можете и Веста да вратите, таман да се уклопи међу све ове повратнике и пензионере. Брешанац? Лепо, један таленат... код нас: Вешовић, Лазовић, Мијаиловић, Спајић, браћа Срнић, још Ћосић ако остане...

14. На дербију без Делија биће срање, али важно је да су ту синови Туђмана Фрање!

15. Не сери да Чабалала и Мфела долазе?!

16. Jel postoji negde na netu live stream?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.