Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nego , oće l' bit' onog rata ?
Dobija partizan sa 2 gola razlike !
@stavim
Inteligentan si u picku materinu. Ili samo trolujes.
Aman više. Kao prvo, oba kluba nameštaju i to je jasno k'o dan. Da, Partizan namešta male utakmice, guraju nas sudije i sve to. Ali guraju i Zvezdu. Oba kluba imaju ljagu na imenu i svi pominju crne mrlje istorije onog drugog, a niko ne gleda u svoje dvorište. Da, nama su upravljali kriminalci, ali su upravljali i Zvezdom. Nas je osnovala JNA, njih je osnovao neki udbaš. Istorije klubova su crne kao Arkanova savest.
A, vidim da ganci već spremaju opravdanja za derbi.
СВИ СМО МИ ИСТА ГОВНА - САМО НАС БОЈЕ ДЕЛЕ
Taj rad.
A da su navijači Partizana u krizi, jesu , i to stoji. Jebeni kriminalci koji uništavaju fudbal. Značkatraz i Zagubljeni. Samo čekam da prođe sve ovo, pa da opet bude normalno. Samo, ne znam ko nije došao na derbi.
Zvezdu su osnovali ljudi iz naroda, mladi sportisti, ljudi iz BSK-a, Jugoslavije i ostalih klubova koji su propali zbog rata. Krcun je samo kumovao tome, moglo mu se da se mesa i u sport, tada je bio drugi u drzavi. Mislis da su ovi voleli sto im udbas jebenise po klubu? Morali su da mu popuste. Verovatno i da mu popuse ako bi zatrazio.
Ne trazim nikakvo opravdanje, jaci ste trenutno i pobedicete. Ali nemojte da jedete govna kako ste veci klub i slicno.
Pa ko to jede govna? Zvezda jeste veći klub, i to stoji. Samo, od toga se ne živi. Pravi dokaz je moj pravi klub, Liverpul.
Још много и много победа да украдете да нам приђете.
Ovaj tvoj kolega vimstatiustau.
Who gives a fuck?
Zvezda ima bogatiju istoriju to stoji, REALNO mi smo vec dugo dosta jaca ekipa...ali u evropi nas trpa ko stigne....zbog ovakve situacije u klubovima nam je i reprezentacija go kurac...pa evo Borac iz Banja Luke bi se mogao ozbiljno ponosati sa CZ i PFC....
Ne znam zasto se raspravljate kada je vec sve receno....
:))))))))))))
Mislim da dobija Partizan, ne zbog toga što navijam za njih, već što sam gledao poslednjih 3-4 utakmice i Zvezde i nas. Zvezda ima užasnu odbranu, još taj Barsa stil ne može da prođe ako Stanoje izbaci dva zadnja vezna. I objektivno ste lošiji, to je sve.
Partizan poslednje 4 godine dominira nad Barselonom, da čujem sad ko je veći klub :P
0:1 26. minut Lazar Markovic
0:2 67. minut Lamin Diara Diara ...
Posle utakmice sa juga se ori...Niko te nikad voleti nece ko sto te voliiim jaaaa Diara, Diara...
A sa severa Roberte odlazi, Roberte odlazi. Dodjite na sever, Dodjite na sever. Igrate ko picke oooo, igrate ko picke oooo
+7, peta titula u nizu. Dominacija.
To je vas stil.
http://www.youtube.com/watch?v=UL6S99GKR1g&feature=related
Браво браво
Ko i svaki navijač, vol'o bi da pobijedi tim koji volim (Partizan) ali najviše bi vol'o da poslije utakmice mogu da kažem da se igrao dobar fudbal, nebitno ko je pobjednik.
Aj ne seri remac, meteret'. Nema te kod Neđe nikako.