Crvena Zvezda vs Partizan

1. Ја мислим да овде више има гробара. Деца од малена воле победнике. Не знан како би дете навијало за звезду ако воли баскет. И у фудбалу је тако. Било би лепо да су на попис ставили за кога навијате па да се побројимо. Све нас је мање. Остале ваше приче су клиначке. Ко пева боље песмице, ко је више тукао мурију, правда за кимија, правда за уроша, то је моја песмица он ми је украо учитељице и тако даље.
    Моја прва реч је била Просинећки, али навијам за Партизан. Ево ако неко уписује нек стави у први пост. Ајакс - Партизан.

2. Kao i svaki navijač, imam jaku i neostvarenu želju da jebem.

3. Аууу који прелоли од оправдања , овај прича како Партизану помаже држава , овај како смо "најјаднији навијачи" , па једемо вас на трибинама сваки дерби , објашњавамо навијање у финалу купа на сред црвеног говна , али не .....

Како сте јадни , брука .... Казниће вас за то непримерено понашање Дијара ,воли он то да ради ...

4. Aj vidim počela rasprava pa da dam svoj skormni doprinos.

Partizan je već dugo godina za redom najjača ekipa u državi , Voša i Zvezda se kobrljaju oko drugog i trećeg mesta.Al' sve je dzaba kad nas u Evropi jebe ko stigne , i kad već i jedni i drugi pominju samo prošlost što ne bi pomislili da za ono što smo uradili u prošlosti treba opravdanje , jebote , pa likovi iz osamdesetih i kaznene ekspedicije se smeju današnjim folkerima u maksericama koji su zaposeli tribinu.Nekad se znalo šta je navijanje , postojali su kodeksi i poštovanje , čak i među drugim grupama koje se nisu preterano obožavale.Pa meni je ćale navijao osamdesetih sa Pampijem , Rusom , Trlajom , Belgijom ,bio je u ekipi kad su napravili nerede u Zagrebu osamedest devete , pričao mi je o nekim njihovim obračunima sa navijačima Zvezde , pa je ipak išao u 3 ujutru preko Jadrana sa drugarima da ide da gleda Zvezdu protiv Marseja. I ako je navijač Partizana uvek govori kako od Zvezde nema većeg srpskog kluba , naravno sad se odnos snaga menja al' ja bih više voleo da nam klubovi budu ko nekad pa nek zvezda ima i 300 titula više.. Ne kapiram , kojim bolesnim umovima znači nešto ovaj pehar ? Liga nam je kurac , reprezentativno smo kurac , Fudbalski savez nam je kurac.. Jednostavno nam fudbalom upravljaju pogrešni ljudi i to je to..Ništa više nije ko nekad , sad se na navijanje pale samo zatupljeni četrnaestogodišnjaci koji drkaju na neke huligane sa jutjuba. Pominju nekakve komplekse a ni sami ne znaju da objasne šta je to..

Како сте јадни , брука .... Казниће вас за то непримерено понашање Дијара ,воли он то да ради ...

Pa kaznimo ih mi uvek , al' onda dođe neki šamrok i natera nas da pojedemo svoja govna.
    Inače sutra 2 razlike za Partizan.

5. I tako, Kulin ban bio nejebač.

Što se ne napušavate?

6. Nije zanimljivo kada Reservoir dog nije tu. On ima 5istih postova koje vadi pred svaki derbi. Možda je ovaj put stvarno rekao sebi:

"Jebote, imam 40 i kusur dina, šta se koj kurac preganjam sa mlađim maloletnicima po internetu! Ja znam da je Kaluđer svetska klasa i da će jednog dana predvoditi napad nekog velikog kineskog drugoligaša! Ja se sećam kasmo bili prvaci Evrope i sveta i šta me boli kurac šta ko kaže na Vuki! Idem da jebem!"

7. Ја мислим да овде више има гробара. Деца од малена воле победнике.

Apsolutno tačna konstatacija. U mojoj osnovnoj i srednjoj školi, a i na dosta drugih mesta u to vreme je bio nekih 70-75% ljudi koji navija za Zvezdu, dok je ostatak bio za Partizan (ako bi gledali navijače samo ta dva kluba). Baš zbog ovih govana, u kojima smo poslednjih 10-ak godina, sam se skoro raspitivao kod nekih klinaca, i sada je taj odnos bogami 50:50 u najmanju ruku.

Što se tiče tekme... tog dana kada budem prognozirao da će Zvezda da izgubi od Partizana, bilo kada bilo gde, verovatno će ubrzo biti smak sveta. Verujem da ćemo da ih odnesemo do pobede sa tribina, iako normalno kao nijedan navijač Zvezde, nisam ni najmanje zadovoljan do sada pruženim. Moraće bar u toj jednoj utakmici da pokažu da nisu pičke. HRABRO DO POBEDE!

8. па једемо вас на трибинама сваки дерби

Vuferi Jug. Odlični ste.

9. Glupi su i jedni i drugi
    Sve mafija kakvu bog još nije video

10. Ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah,
    Vidstative, zagriženi Grobar koji tera šegu se ponosi sa tri boda osvojena u LŠ i jednim prolaskom grupe u LE iz više pokušaja.
    Pazi, Zvezda je trenutno u velikom sranju, ali pred meč sa Banatom, njihovim napadačima ne pričamo da smo zajebani jer smo učestvovali u kvalifikacijama za LE. Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahh.
    Jedini klub koji je dao gol u finalima KEŠ-a? Ahahahahahahahahahahahahahhahahahahaaha,
    Pa menjali biste vi još 20 takvih golova za ono Zvezdino finale. Ali što je najveća koma, lik koji "živi u sadašnjosti" nam pričao o tituli u košarci '92. o finalu u fudbalu 66. i opštinskom takmičenju u kriketu 39. ahahahhaahhahahahaahahahahahahahahahahah
    Zato sam i tražio da se otključa ova tema. Oduševljavate me. Laki me jedino začudio, mislio sam da je malo ozbiljniji.
    E jeste upisani zlatnim slovima u istoriju, činjenica Šamroka, ali nema veze, bolje išta nego ništa.

A sad za one makar malo objektivne, a ne ovog što se "šegači". Realno, trenutno su i Partizan i Zvezda katastrofalni do te mere da više ne odlučuje (ne)kvalitet nego pojedinačna glupost (genijalnost). Rnić zaglavi u zatvoru veče pred tekmu/Bajko se previše izgudrira/Stojković obriše history iz web browser-a da bi u potpunosti raskrstio sa prošlošću/Kovačević se seti Mustafinog broja telefona. Patetični su i jedni i drugi. Partizan dobio par mečeva protiv Partizana B i C, ponešto i na sreću i to je to. Zvezda i loptu smorila, a golu nije prišla. Muči se protiv FK Prčilovci, FK Jehovini Svedoci i ostalih. Katastrofa. Ovaj derbi će biti nešto posebno. 200 Grobara ispred stadiona. 200 ispred stadiona. 10000 Delija na stadionu a ostalih stomilionadevetstodevedesethiljada što bi rekao Bajaga će gledati kulinarske mađije Mirka Gurmana na TV Duga. Lošeeeeeeeeeeeeee. Nadam se Zvezdinoj pobedi, i navijam da Robi ostane na klupi, nije on kriv što na raspolaganju ima gomilu ljudi sa veštačkim kukom, makar pokušava da promeni onaj usrani stil koji su forsirali svi, pa i taj jebeni Muslin koji je uzimao titule (uzgred sa 20 puta boljim igračima nego što su ovi). Pazi, sada nam je liga tako jaka da je mene sramota što Zvezda ne osvaja titule, a verovatno se tako osećaju i navijači Jagodine/Smedereva/Bulbulderca i Arsenala iz MML-a.

Lepo je RD rekao ovom liku. To što je pola vas jedva dočekalo par svojih minuta ne menja stvar. Budite malo objektivniji. A ako ćemo realno, u fudbalu Zvezda JE veliki klub. Partizan NIJE.

Beograd je grad koji ima dva miliona stanovnika i jedan veliki fudbalski klub.

11. Biće kako je gore rekao Tomislav Karadžić i to je to!

12. Samo da dodam, kako negde pročitah, eto ja volim Zvezdu i košarku istovremeno.

13. ni Partizan ni Zvezda....

Rad, RAD i samo RAD!

14. Kratko do sutra, moja procena 1:2 . Dakle naš brz go, Cigani posle navaljuju da ga stignu, mi iz kontre ubacimo još jedan (tipujem prvi go Dijara, drugi Marković) i mi se povučemo, Cigani još jače napadnu i ubace nam jedan , čisto da podgreju atmosveru i pri tome promaše još 3 čista. Posle meča će svi Cigani ovde pričatri kako su bili bolji, al eto Tole namestio, nije im se dalo, eto nemaju sreće...

15. па једемо вас на трибинама сваки дерби

Hahahahaa! Gledam samo poslednju stranu i na svu sreću pa sam naleteo na ovo. Samo ću citirati lika što reče pre mene

Vuferi Jug. Odlični ste.

Jebote, sve, ali sve sam očekivao da spomenete, i "dominaciju" i kurce i palce, ali ovo...

Jedini klub koji je dao gol u finalima KEŠ-a?

NEMA ŠANSE! Ko je bre to rek'o?! 'Oću odma' da mi kažeš ko je to rek'o Reme, da ga prozivam ceo život i kad se reinkarniše! Da li je to moguće?! Evo, kad se već pozivate na istoriju, da vas malo razveselim... Nikad bolje prozivke, NIKAD!
    http://www.youtube.com/watch?v=gObYoti5wwQ

16. Eto ti ga na. Ja Penzosa moram da pozdravim. De si čovek?

17. Jeste. E rekao je onaj Vistaustativu, zaboravih mu nik. Nešto slično.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.