Crvena Zvezda vs Partizan

1. Eto ti ga na.

Ko, bre, Penzos?

2. Sta se bre uzbudjujete, jadni su oboje. Partizan dobija samo zato sto su trenutno malo manje govno.

3. Ne bre Penzos. Onaj sa vistanekikurac. Zaboravih koji je, vrti dve tri strane unazad, s kim se RD raspravljao, onaj sa čudnim nikom.

4. Ma jebe mi se, samo neveruem da postoji toliko retardirana osoba, stvarno neveruem! Kakav tzar!

5. Прочитах претходних неколико страница. И бринем се сад за своје здравље. Али се много више бринем за оне који су учествовали у овој расправи. И за будућност ове наше једине планете. Одох да плачем.

6. Ja se ne brinem za budućnost naše planete. Ima da pocrkamo ako nastavimo ovako. A planeti će biti bolje.

7. У бре Реме ти га усра сад са овим задњим :)

Beograd je grad koji ima dva miliona stanovnika i jedan veliki fudbalski klub.

Мисим ,дал је могуће да се још трипујете на овакве изјаве?

А посебно ми се допао део о брисању хисторија младог Стојкета , лололо

8. Хејтујем оба ваша клуба јер су оба клуба пичкице које 20 година не могу да се дигну из сопствених гована, а 60 година не могу да се уздигну из малограђанских међусобних препуцавања (и ту не мислим на навијаче). А исто тако 20 година уништавају све остало што ваља од клубова по Србији.

Сутра ће бити исто тако неки пичкински резултат, и гол на одбитак или тако нешто.

Полуфиналиста купа победника купова:
    http://uefaclubs.com/images/Radnicki-Nis@2.-new-logo.png

9. Ne bre Penzos. Onaj sa vistanekikurac. Zaboravih koji je, vrti dve tri strane unazad, s kim se RD raspravljao, onaj sa čudnim nikom.

Вистамтиуста Реме

Партизан побеђује то се не доводи у питање. Питање је да ли ће Марковић дати гол. Надамо се да хоће, па да га продају за 6,5 милиона Фиорентини уместо за 6 у јануару

10. Ja navijam za najboljeg, mislim Zvezdu. Realno, Zvezda će da rasturi Partizan. Videćete!

11. Ja navijam za najboljeg, mislim Zvezdu. Realno, Zvezda će da rasturi Partizan. Videćete!

U kako bih te treskao za ovo! Naravno da će da dobije, Menzega će da napravi makazice u rašlje, ima da bude nevera!

12. U kako bih te treskao za ovo!

Malo poštovanja prema udatoj ženi.

13. Malo poštovanja prema udatoj ženi.

Ček ček, pa šta ćeš ti ovde kad si udata? Znaš da su ovakvi izlivi hirova muškog prema ženskom delu foruma prezastupljeni.

14. Ја дошао да се изрекламирам.

Да погађам, помињани су Туђман и Крцун?

15. Ček ček, pa šta ćeš ti ovde kad si udata?

A što da ne? Volim derbi. Ne mora da znači da slobodna žena može da piše po podforumu za sport a udata ne. Eto, ja sam prokomentarisala i očekujem da me poštuju tj., da se normalno ponašate. Ne znam kakve su današnje devojke i da li vole takve izlive emocija i komentara od vas ali ja ih ne volim. Gadim se na takve komentare. Ako su većina ovde tako nastrojeni onda ja palim odavde jer ne želim da sebe dovodim u situaciju da izvređam nekog.
    A što se tiče derbija, gledala sam svaki derbi i mogu reći da su oba tima podjednako jaki. Očekivala bih X.

16. Мислиш подједнако слаби Вучице. :)
    Постуј овде и сутра молим те када Партизан победи да видиш да ниси била у праву.

17. O bože, čovek više ne može da se zajebava na mrtvoj Vukajliji. Kol'ki ste drkoši postali. Izvini brate, Vučice, ono kao, brak, svetinja, hristosvoskrese i te stvari su mi ogavne. Možda sam klinac, ali dalje s tim od mene. Uživaj ti u svom braku, mislio sam di si mlađa i luđa, poput mene.

Prognoza za tiket: 4+

18. Videćemo Ajax. Videćemo. :) A u slučaju da ne budem u pravu, častiću te virtuelnom gajbom piva. Može?

Vučice, ono kao, brak, svetinja, hristosvoskrese i te stvari su mi ogavne. Možda sam klinac, ali dalje s tim od mene.

Marvel, kad porasteš kašće ti se samo. ;) Sada tako misliš a videćeš kada poludiš i zaljubiš se kako će da ti bude lepo i poželećeš i brak i decu i sve što zajednički život sa voljenom osobom nosi. :)

19. Ono što je Vuč'ca napisala

Ah. Neću ja to doživeti, moja duša je iscepana ličnost, s jedne strane vulkanski buntovnik koji pljuje po celokupnoj civilizaciji, dok s druge ga boli kurac za sve i živi samo za trenutak. Ima i treći deo, a to je onaj mali, normalni, u kojem vidim kako teram decu na trening i dajem im više pare od njihove majke, da bi mene više voleli kad padne razvod jer ću ja da se kurvam, a ona će verovatno da se kerembeči sa bivšim. U jebote, ode ja predaleko.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.