Crvena Zvezda vs Partizan

1. ОООООООООООООООО МИ ТЕБИ ПЕВАМОООООООООООО

2. Stefi, jesi to nesto ljut?

Прошло ме је Маре , мада не можеш да ме кривиш што сам се мало изнервирао , изгледа да сам заборавио како се губи.

3. AJMO SADA SVI
    ZASTO CUTITE
    ZASTO CUTITE
    ZASTO CUTITE
    ZASTO CUTITE
    PICKE GROBARSKEEEEEE

4. Samo da se upišem dok se ne zaključa... CRKNITE GLODARI! :*

5. PUŠI KURAC, KO TE JEBE, MOŽE SRPSKA I BEZ TEBE,
    FEDEERACIJOOOOOOOO, FEDERACIJOOOO!

6. НОЖ, ЖИЦА, КА-СА-ЛИ-ЦА!
    е сад, мало реалности. гриз'о сам сам себе што смо играли к'о пичке једно 70 минута од 90 укупно. види се да не умеју да се бране, бушно к'о сито, лопта пролази 'де стигне. рани гол је требао да опусти играче, да наставе са притиском из контри, а не да се смрдљиво повуку и бране 1:0. поштено, прво полувреме звезда је имала ту једну шансу, и још једну полушансу после. вукић је класа за наше задње везне и одбрану. има човек преглед, види се искуство играња у европи. могли су да нам дају лагано гол-два. друго полувреме, опет педерски смо почели, к'о сисе. а сваки пут кад су са мало више жустрине кренули напред, ишло је фино по боковима, и њима је била фрка. даље, КАСАЛИЦА КРАЉ. класа за борху, види се да је човек шпиц, како се извлачи за лопту, како уме да се постави, свака час'! искрено, много сам се надао том другом голу, како би били мало растерећенији, и како би било више простора за контру, што је и било после. тек након другог гола било је мало лакше. све у свему, пресликан прошли дерби, кад је звезда машила, а партизан искористио своје шансе.
    једино што радује је ефикасност звезде.
    евандро разочар'о по мени, више сам очекивао, сем оне једноставне асистенције ништа нисам видео од њега.
    миливојевић је оно одрадио мајсторски, било је и за директан црвени, али је спасио звезду.
    све у свему, видимо се 11.4.

7. STA UCINI CRNI AVRAME?

8. Avram vas je razbio.

9. Matko96
    Ne želim da se svađam,ali gledam ove postove gore i nisu mi jasni. Avram Grant je razbio zvezdu u svakom pogledu. Partizanu je samo sreća falila i toga su svi svesni.

Neodoljivo me podsećaš na jednog sjajnog našeg trenera koji je malo mutav lolo
    Sasvim očekivani ishod čestitam

10. http://img511.imageshack.us/img511/5930/cbshalbakljail7.gif
    Zvezda pojma nema realno! Ako je ovo bila Robijeva želja da onako igraju, da ga jebem onda, ne sviđa mi se IČ ta taktika ili ne kapiram fudbal očigledno onda. mislim, ni grobari ništa naročito osim onih par finih šansi i to je to.i dalje mi nije jasna pobeda,al se njoj ne gleda u zube ipak!
    SREĆA SREĆA RADOS!
    http://img511.imageshack.us/img511/5930/cbshalbakljail7.gif

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.