Crvena Zvezda vs Partizan

1. La je objasnio sve par postova iznad, a to sto vas karamo vec dugo godina u nizu u svim sportovima pa se vi hvatate istorije klubova to je vec isfurano. Dajte zar ne mozete kao pojedini normalni da napisete neki normalan komentar?

2. СВИМА НАМА ПУШИ КУРАЦ ПАРТИЗАААААААААААААН

3. Da, da. Znamo kako se to pevalo kad ste poslednji put bili drugi...

4. Поштујем старије навијаче партизана али их са друге стране сматрам ужасно примитивним али разумем их јер није лако 40 година бити иза велике Црвене звезде

5. ЛЕПО ЈЕ БИТИ УЗ ТЕБЕ ПАРТИЗАНЕЕЕЕЕЕ
    ЈЕР ТИ ИГРАШ ПОРЕД МАРАКАНЕЕЕЕЕЕЕ
    КОМШИЈЕ ТВОЈЕ ПРВАЦИ СУ СВЕТААААА
    УВЕК СИ ДРУГИ И ТО НАМ НЕ СМЕТА
    АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

6. Смешни сте ганци. курва, гледајући целокупна спортска друштва, је нула наспрам Партизана по броју титула. И то у оквирима много ширим од наших лига. Међутим, лепо је што сте тако весели. То вам је у крви чергарској ахах

7. А нек сте ви страшно Југосповенско Спортско Друштво Партизан јебачи у свему.
    И НАПРЕД ЗВЕЗДО ТЕБЕ ВОЛИМ ЈААААААА
    И НАПРЕД ЗВЕЗДО ТИ СИ НАЈБОЉААААААА
    ТЕБЕ ВОЛИМ ЈАААААААА
    ЈЕР СИ НАЈБОЉА
    ЈЕР СИ МОМЕ СРЦУ НАЈДРАЖАААААААААААА

8. Samo jedno ime znam, Partizan Beograd!!!

9. БЕЗ СПЕМА ЈЕБОТЕ. Ако ћете да причате причајте. Овако ће закључати тему.

10. али разумем их јер није лако 40 година бити иза велике Црвене звезде

U KOJEM VEKU TI ZIVIS?

11. Кога боли курац за остале спортове? Не сећам се кад сам задњи пут одгледао неку утакмицу, а да није фудбал.
    Кад смо били прваци Света у кошарци 2002. причало се о томе месец дана па је изветрело. Кад смо отишли на СП у фудбалу 2006. и 2010. то је била главна тема 3 месеца пред почетак првенства, и 3 месеца након завршетка, а ја ни дан данас не могу да прежалим меч са Аустралијом.

12. A što je ova tema otključana?

13. @Svima "pametnima" kojima smeta spominjanje Tuđmana u kontekstu predsednika Partizana
    Pročitajte nešto od početka, pa komentarišite.
    Ja sam na ovom sajtu da bih se zabavio, i uglavnom izbegavam ozbiljne i kvazi ozbiljne teme.
    Očigledno vas mnogo boli što je jedan takav lik obeležio istoriju SD za koje navijate, i to je vaš problem. Ja nisam pokrenuo nikakve nacionalističke prozivke, samo sam reagovao na nazivanje Roberta Prosinečkog ustašom, od strane Džonija (koji je u "debati" barem prema meni, održao pristojan ton , za razliku od pojedinaca).
    Mnogi od vas misle da će ispasti pametni ("pobediti u raspravi") vređanjem drugih. Kada nekoga nazovete glupim, nažalost ne ispadnete ništa pametniji, nego što već jeste (koliko god da je to, u to ne ulazim). I takođe nažalost za neke, mozak ne može da se nabilduje u teretani.
    Ko je raspoložen da napiše nešto duhovito na račun Zvezde samo neka izvoli ja ću prvi od srca da se nasmejem.
    A ko je raspoložen za svađu, moje postove slobodno nek ignoriše. Ja sam odavno rešio da se ovde ponašam tako (da ignorišem ljude koje smatram neadekvatnim za komunikaciju), ali čovek sam (ljudski je grešiti), pa povremeno "proklizam".

14. Свака част Доже !

15. Свака ти дала Доже!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.