Crvena Zvezda vs Partizan

1. Sake noći sanjam jaaaaaaaaaaaa
    da je veći JNAAAAAAAAAAAAA
    pa da možemoooooooooooooo
    svi da stanemooooooooooooo

Napravi im Tole, breeeeeeeeeeeeee
    malo veće tribineeeeeeeeeeee
    dva'es' 'iljadaaaaaaaaaaaaaaa
    stiže Delijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ma, sprdam se :))

2. Mr. Moon
    Evo poslušaj ovu:

Mrmune u utorak u 22:00 počinje prozivanje.

3. Pobeđujemo, provereno, doduše, toliko me zanima da ću biti na stonom tenisu, za vreme utakmice.

4. Zezam se ljudi, opušteno. Malo sam pod utiskom, jer sam u subotu išao sa Peđom u Jagodinu na utakmicu, pa nikako ne mogu da izbacim iz glave sve što sam čuo :)

5. Доже а ко сте то ви? :Д

6. Zezam se ljudi, opušteno. Malo sam pod utiskom, jer sam u subotu išao sa Peđom u Jagodinu na utakmicu, pa nikako ne mogu da izbacim iz glave sve što sam čuo :)

Ja sam u subotu na tekmi doživeo blaži srčani udar kad je OFK-a dala gol. Da ga Smiljanić nije uvalio malo kasnije morao bih u urgentni da idem.
    Što stariji sve luđi za tim, majke mi.

7. Pobeđujemo, provereno, doduše, toliko me zanima da ću biti na stonom tenisu, za vreme utakmice.

Хахахахахахахахахахах

МрМуне, дођи на север, на буксну лоло :)

8. ТО БРЕ НАЈБОЉИ НА ВУКИ ЈЕ УЗ ЦРВЕНО БЕЛЕ!!!

9. A posle sa Buxnom dođi na Kosu jer se nalazimo na još jednoj buksni.

10. Lol, je l' i Straja navija za Zvezdu?

11. L0L
    ТО БРЕ НАЈБОЉИ НА ВУКИ ЈЕ УЗ ЦРВЕНО БЕЛЕ!!!

Не сери да Хипхоза навија за Звезду?

12. Мени је само важно да сте ви сви Срби. За остало ми пуца патка ллололо. Патка. Патка. лололололо.

13. Lol, je l' i Straja navija za Zvezdu?

Добар је Страја и нек се не наљути али ја знам ко је био број један кад сам дошао овде и тако ће да остане... Вратићеш се ти :Д

14. Патка. Патка. лололололо.

lolololo

Pa ništa aj da sabiramo bodove sa Vukajlije u prvih 300 autora i ko ima više pobedio je Derbi ;D

Mada možemo i u Heksbolu da se okušamo.

15. Хексбол је њесра што би реко Цара машина лаже

16. Хексбол

Mi tu imamo Đankija a on je ozbiljan igrač pa reko' da ga malo gurnem u vatru :D

17. Ма сабирамо гласове, још ако је Страја НАШ немате шансе :Д

18. Ма сабирамо гласове, још ако је Страја НАШ немате шансе :Д

Straja onda mora da bude NAŠ i gotovo.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.