Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Evo i jedna naša
http://www.youtube.com/watch?v=616hfzlwjwk
Sake noći sanjam jaaaaaaaaaaaa
da je veći JNAAAAAAAAAAAAA
pa da možemoooooooooooooo
svi da stanemooooooooooooo
Napravi im Tole, breeeeeeeeeeeeee
malo veće tribineeeeeeeeeeee
dva'es' 'iljadaaaaaaaaaaaaaaa
stiže Delijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ma, sprdam se :))
Evo poslušaj ovu:
Mrmune u utorak u 22:00 počinje prozivanje.
Pobeđujemo, provereno, doduše, toliko me zanima da ću biti na stonom tenisu, za vreme utakmice.
Zezam se ljudi, opušteno. Malo sam pod utiskom, jer sam u subotu išao sa Peđom u Jagodinu na utakmicu, pa nikako ne mogu da izbacim iz glave sve što sam čuo :)
Доже а ко сте то ви? :Д
Ja sam u subotu na tekmi doživeo blaži srčani udar kad je OFK-a dala gol. Da ga Smiljanić nije uvalio malo kasnije morao bih u urgentni da idem.
Što stariji sve luđi za tim, majke mi.
Bravo Mrmume, ne navijaš za pogrešan tim!
Хахахахахахахахахахах
МрМуне, дођи на север, на буксну лоло :)
ТО БРЕ НАЈБОЉИ НА ВУКИ ЈЕ УЗ ЦРВЕНО БЕЛЕ!!!
A posle sa Buxnom dođi na Kosu jer se nalazimo na još jednoj buksni.
Lol, je l' i Straja navija za Zvezdu?
ТО БРЕ НАЈБОЉИ НА ВУКИ ЈЕ УЗ ЦРВЕНО БЕЛЕ!!!
Не сери да Хипхоза навија за Звезду?
Мени је само важно да сте ви сви Срби. За остало ми пуца патка ллололо. Патка. Патка. лололололо.
Добар је Страја и нек се не наљути али ја знам ко је био број један кад сам дошао овде и тако ће да остане... Вратићеш се ти :Д
lolololo
Pa ništa aj da sabiramo bodove sa Vukajlije u prvih 300 autora i ko ima više pobedio je Derbi ;D
Mada možemo i u Heksbolu da se okušamo.
Хексбол је њесра што би реко Цара машина лаже :Д
Mi tu imamo Đankija a on je ozbiljan igrač pa reko' da ga malo gurnem u vatru :D
Ма сабирамо гласове, још ако је Страја НАШ немате шансе :Д
Straja onda mora da bude NAŠ i gotovo.