Crvena Zvezda vs Partizan

1. Što jes' jes', stvarno niste imali dobrog trenera od Jankovića. Vidjećemo šta će biti sa Robijem...

2. Vidjećemo šta će biti sa Robijem...

Već se kao pričaju neke priče kako je namešteno da dobije Zvezda jer je trener Hrvat i to, pa kao vuče se na tu priču ali ja ne verujem. Ne verujem da je bilo koji Derbi ikada bio namešten. Kada bi saznao provereno da je jedan bio namešten nikada više ne bih otišao na utakmicu. Dobro, nikada ne bih jer bi ubio onog ko je namestio.

3. Ne verujem da je bilo koji Derbi ikada bio namešten.

кхм кхм

4. Dobro, ne želim da verujem u to. Da su nas tako izdali. To nikada ne sme da se sazna inače bi bilo surovo.

5. Ne verujem da je bilo koji Derbi ikada bio namešten.

Па не бих се сложио али то чувамо за уторак :Д

6. Ne mislim na krađe sudija i tako to. Bilo je toga. Mislim na to da uprava Zvezde i uprava Partizana sednu za sto i dogovore rezultat. E to ne mogu da verujem.

7. Наравно да су били, глупости.

8. Е то већ звучи нормално, и ја се слажем да није било тога.. Бре, наши су сувише велики Балканци да би се договорили да наместе утакмицу... Али судије и то, мора се признати да мало више нагињу ка вама од кад је Терзић отишао...

9. Али судије и то, мора се признати да мало више нагињу ка вама од кад је Терзић отишао...

Ostaviću odgovor za utorak. Jer ima tu i koji protiv-argument :D

10. Nije mi samo jasno što bi se namještalo jer je trener Hrvat. Šta su oni, bijeli medvjedi?
    A baš da su se dva kluba dogovarala, ne vjerujem, ali ko će ga znati. Para vrti gdje burgija ne može...

11. Ostaviću odgovor za utorak. Jer ima tu i koji protiv-argument :D

У уторак укључујемо капс лок и рокамо док нас не пошаљу на Банбус :Д

12. У уторак укључујемо капс лок и рокамо док нас не пошаљу на Банбус :Д

Ma neće nas slati na banbus jer u principu u utorak neće biti vređanja nego vatrene razmene mišljenja i argumenata koje smo doduše, svi čuli milion puta, ali valja to malo pred Derbi :D

13. u utorak neće biti vređanja

Не знаш ти мене у жару "размене мишљења" :Д

14. Наравно да су били, глупости.

Otkud znaš? U svakom slučaju, verujem da nisu, jer je tako lepše.

Sviđa mi se igra koju Zvezda pokušava da primeni. Ima tu još dosta da se radi, Evandro mi za sada deluje kao ključni igrač i ako ostali uspeju da ga isprate to može da bude okej. Da Partizan nema ovog Tagoea, smatrao bih Zvezdu blagim favoritom u sredu.

Konačno postoji šansa da padne derbi sa malo više golova, red bi bio da se oba tima otvore malo. :)

15. Не знаш ти мене у жару "размене мишљења" :Д

hehehe pa dobro i ja se malo više naložim ali ću se truditi da ne preteram. Uglavnom ću probati da vas jednostavno podavim pesmama, slikama i klipovima ali ću iskoristiti priliku da pogledam i neki vaš klip.

16. ali ću iskoristiti priliku da pogledam i neki vaš klip.

Ајмо сад по једну ал' лепу песму не навијање на трибинама него оно баш ПЕСМА... Ја ћу први :Д http://www.youtube.com/watch?v=i4TId62ezfs

17. Aj da odslušam tu jednu vašu pa ću ja jednu našu u istom fazonu.

18. Наравно да су били, глупости.

Нису Џанкозо, не свирај оној направи :)

Судијске крађе наравно, али не верујем да би ишли дотле да седну за сто управе два најљућа ривала и да договоре резултат. То нема шансе. Не би они могли да причају без свађе о обичним темама а камоли нешто друго.

19. Е Мрмуне те тек у уторак немој да мораш да се самобанујеш :Д

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.