Prijava

E, ljudovi, da li vam strvarno partneri prave probleme zbog aktivnosti na netu? Mislim na to dopisivanje sa pripadnicima suprotnog pola.

E, ljudovi, da li vam strvarno partneri prave probleme zbog aktivnosti na netu? Mislim na to dopisivanje sa pripadnicima suprotnog pola.

Мени, искрено, не. Можда раније. И не проблем, више неко геј пецкање. Сада после 4, 5 година, све је јасно. Мада, човек се увек може изненадити. Више ја копкам, смарам. Јебага :)

da li vam strvarno partneri prave probleme zbog aktivnosti na netu?

Meni ne. Tačnije nemam pojma šta radi jer nemam FB već dugo. A imam ogromno poverenje u nju. Tako da nemam taj problem.

Što, jel imaš ti Jezo problem sa tim?

da li vam strvarno partneri prave probleme zbog aktivnosti na netu?

Meni ne pravi problem. Više me zeza za ovo sada što sam po ceo dan na Vukajliji, jer sam ga malo zapostavila, maaaaalo ;)))
A ja bar imam u njega poverenje veliko.

Što, jel imaš ti Jezo problem sa tim?

Nemam, jer sam zaboravio sifru od naloga za Fejsbulah, a i nisam bio preterano aktivan, samo sam igrao poker. Imao sam jedan problemcic zato sto mi je bivsa u listi prijatelja i nikad mi nece biti jasna ta zenska nesigurnost po tom pitanju.

Ella, kupi coveku laptop i resen problem zapostavljanja :)

Ella, kupi coveku laptop i resen problem zapostavljanja :)

E da znaš da smo juče pričali o tome. On siroma' ne može da dođe do kompa jer sam ja ceo dan ovde, a treba mu baš, jer se bavi web dizajnom, pa ono...

Eto vidis. Tajna uspesnog modernog braka je u tome da svako ima svoj komp :)

i nikad mi nece biti jasna ta zenska nesigurnost po tom pitanju.

Pa ako je neki bivši sa kojim je bila malo duže, onda ne može ni tako da se druži sa njim. Pa nisu oni drugovi.

Pa ako je neki bivši sa kojim je bila malo duže, onda ne može ni tako da se druži sa njim. Pa nisu oni drugovi.

+111
Mislim da svi mi ovde vrlo dobro poznajemo to "druženje" sa bivšim nam osobama...

Pojma nemam, meni je svejedno sto se toga tice. Ako je stekla moje poverenje ne mogu da branim da se druzi sa kim 'oce.

Mislim da svi mi ovde vrlo dobro poznajemo to "druženje" sa bivšim nam osobama...

Ja ne poznavam. Prosvetlite me :)

"druženje" sa bivšim

Druženje sa bivšom je kežual seks. Ništa drugo. Ako ne padne odmah i kao proba se druženje, ranije ili kasnije pada seks. Tu nema druge.

Nikad se nisam sa bivsima druzio na takav nacin. Onog trenutka kad se zavrsi prica, pritisnem prekidac i to je to. Nikada se ne vracam na staro, pa ni sporta radi.

Druženje sa bivšom je kežual seks. Ništa drugo. Ako ne padne odmah i kao proba se druženje, ranije ili kasnije pada seks. Tu nema druge.

Upravo o tome pričam, da ne kažem iz iskustva... Ali tada sam bila solo...da.... ;)

+++

Onog trenutka kad se zavrsi prica, pritisnem prekidac i to je to. Nikada se ne vracam na staro, pa ni sporta radi.

Tako mora.

Upravo o tome pričam, da ne kažem iz iskustva... Ali tada sam bila solo...da.... ;)

Naravno i ja to kažem iz iskustva. Ne znam, možda nismo svi isti ali na mojim iskustvima i iskustvima svih ljudi oko mene, znam da, ako se viđaš sa bivšom, pada seks.

Ne znam, možda nismo svi isti ali na mojim iskustvima i iskustvima svih ljudi oko mene, znam da, ako se viđaš sa bivšom, pada seks.

To je neminovno!

I kada sam bio solo, nisam imao zelju za tim.Al' sam gluuup.... :)