Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Buksno, ti bi baš da zameniš moju metlu, a? :)

2. Bivša cimerka mi iz Trstenika...sad su mi neke stvari jasnije! :)

3. Бокте, ал' сте нагрували странице! :) Шта има, блејарчи? :)

4. džafilije,evo,svašta nešto.kako je kod tee?

5. Ево ме. Смарам се. Јел сам пропустила нешто занимљиво? Шта радите, ко се са ким и шта је радио? :)

6. ja ne znam više džaf,od juče sam u nekoj zoni sumraka,čak ni vops ne pomaže.

7. E, mari didi, poslala sam ti poruku ali na FEJSACI!!! :)

Ма, мени је јуче био диван дан и онда од ноћаске све уз курац :(

8. što uz qrac? nešto neje u redu?

9. Džaf bejbe, nisam te prevarila, Mara pretila sačmarom... Jebem li ga. Tj nisam, al' zamalo. :)

10. ja ne znam više džaf,od juče sam u nekoj zoni sumraka,čak ni vops ne pomaže.

Slično i ja. Više mi ni basket ne pomaže, moram naći neku zanimaciju...

11. од ноћаске све уз курац :(

razumem te u potpunosti džaf.

12. Мјок, буксо, него тако неке безвезна, стандардна говна.

Стакленице, мојне да те сањам!!!!!! Биће белаја! И блејања и бејАРЧЕЊА!!!! :)

13. E ZATO JA TEBE VOLIM, JER IDEŠ NA KONKRETNO, A NE OVI ŠTO SAMO NAMIGUJU! :))

14. Jašta je, onog momenta kad si ti zapalio sa tavana! :)

15. E ZATO JA TEBE VOLIM, JER IDEŠ NA KONKRETNO, A NE OVI ŠTO SAMO NAMIGUJU! :))

Nemoj da ja sad podignem levu obrvu.... xD

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.