Kvaksonska loža - Moćne patke

1. znao sam da je to posrijedi lololo

2. Bejb, ti znas da ne smes da me pobedis, jer cu da kmecim kao detence ceo dan ;)))

Znam bejbe, nego malo da se kurčim u društvu....a i biće ti slađe što sam pružao otpor kad me razbiješ :)

3. znao sam da je to posrijedi lololo

khm...ali želim da napomenem da se to pucanje iz praznog pištolja odnosi samo na Uskrs i kurčenje u vezi toga...khm :)

4. Tako je bejb, skreni ti buriju paznju da se to odnosi iskljucivo na Uskrsnja jaja i praznik....a za sve ostalo....tu je Master card...ovvvvaj ne, ne, ne, to je reklama... ;) Za sve ostalo, nema da boli glava ;))))

5. Vid ti ove bezobraznike, ostavili ste me samog da blejim na ćoštu 2 dana!

6. pa ja ne znam na št ste vas dvoje pomislili... ja sam mislio na pravi pištolj i na hrabrost žena... to ste vi malo zamijenili teze... lololo

7. Tako je bejb, skreni ti buriju paznju da se to odnosi iskljucivo na Uskrsnja jaja i praznik....a za sve ostalo....tu je Master card...ovvvvaj ne, ne, ne, to je reklama... ;) Za sve ostalo, nema da boli glava ;))))

Muškarčina eto to sam ja :=)

8. Vid ti ove bezobraznike, ostavili ste me samog da blejim na ćoštu 2 dana!

Des Matrikse, pa Uskrs bio, ali evo nas opet

9. pa ja ne znam na št ste vas dvoje pomislili... ja sam mislio na pravi pištolj i na hrabrost žena... to ste vi malo zamijenili teze... lololo

Da i meni to odma' pade na pamet....pištolji i to....pa jasno je :)

10. Znam, ali niko ni da svrati osim ono za čestitke.

11. Nego matikse odavno te nisam pitao kako je u školi?
    Moram malo da te propitujem za to, da se ne raspustiš previše....
    A nisam jedno vreme jer imam puno poverenje da sve radiš kako treba .)

12. Des Matriks :)
    Oprosti, bili smo zauzeti Uskrsnjom euforijom...bar sto se mene i ovog nam Djonija tice... ;)
    A za ostale vec ne gsrantujem :)
    Kako ti je prosao praznik Matriks?

13. Buri, pa jasno je kao dan da nam ni reci ni misli nisu gresne buaxaxaxa

14. Školski mi prođe, obrno sam 120 zadataka.

15. Au matrikse, svaka ti cast za tih 120 zadataka... :) Pa jel moralo bas za praznik? :(

16. Moralo, jedino kad nisam morao je kad sam išao kod babe koja je na pljuv od mene.

17. Školski mi prođe, obrno sam 120 zadataka.

Moralo, jedino kad nisam morao je kad sam išao kod babe koja je na pljuv od mene.

Ma ti si jedno dobro dete, ne moram ni na otvorena vrata da idem :)

18. Oprosti, bili smo zauzeti Uskrsnjom euforijom...bar sto se mene i ovog nam Djonija tice... ;)

A šta ćemo kad volimo to :)
    jedva čekam Božić da kitimo jelku......

19. Misliš Novu Godinu Džoni?

20. Bez sve sale, Matriks je zaista dobro i neiskvareno "dete"... Retkost je da neko ima takva razmisljanja i taj rezon sa toliko godina. :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.