Zanimljivi su mi zadaci, pa me više privlači da ih uradim i samim tim da naučim više.
Onda nema brige...kada voliš, nije ti teško i razbićeš...kako sada idu prijemni?
Kod mene je bio srpski i matematika i to je to...dobro kod mene nisu priznali srpski na kraju i samo matematika je bila..
Isto je samo što sad nešto kenjaju, nema više da budu svi zadaci iz zbirke nego 50% poznatih tj. iz zbirke, 30% promenjenih znači samo malo promene nešto i 20% nepoznatih i tih nema u zbirci koju je izdao Zavod, ali Klett je izdao takvu zbirku koju ću pokušati da nabavim.
Ja kada sam prošao prijemni odveo sam drugove u kafanu Sveti Nikola u Zemunu i ukenjali smo se od alkohola...Vidim ja niko ne slavi upis i rekoh e pa neće moći tako :)
Al zato mora da ćeš odrati prijemni....jel to za prijemni?
Jeste.
Ništa Matriks da ih odereš tamo na tom prijemnom...a kad je uopšte to?
I ako ti bude bila potrebna pomoć oko matematike obrati se......Eli...rastura matematiku :)
Ne znam, planiraju da ga pomere najmanje 7 dana zbog štrajka...
Ma kada god bude, imam neki osćaj da ćeš ga rasturiti
Zanimljivi su mi zadaci, pa me više privlači da ih uradim i samim tim da naučim više.
Onda nema brige...kada voliš, nije ti teško i razbićeš...kako sada idu prijemni?
Kod mene je bio srpski i matematika i to je to...dobro kod mene nisu priznali srpski na kraju i samo matematika je bila..
Isto je samo što sad nešto kenjaju, nema više da budu svi zadaci iz zbirke nego 50% poznatih tj. iz zbirke, 30% promenjenih znači samo malo promene nešto i 20% nepoznatih i tih nema u zbirci koju je izdao Zavod, ali Klett je izdao takvu zbirku koju ću pokušati da nabavim.
23. i 24. juna valjda prijemni. Sad sam čula na vestima.
Jeste, sad sam proverio na njihovom sajtu, ne znam da li je nastavnica o tome obaveštena al ajde...
Matrix da si se spremio i odrao ih i onda proslavio nekim ubijanjem u nekoj kafani
Eto taman 25 da se ubiješ :)
Ja kada sam prošao prijemni odveo sam drugove u kafanu Sveti Nikola u Zemunu i ukenjali smo se od alkohola...Vidim ja niko ne slavi upis i rekoh e pa neće moći tako :)
E nije mi do slavljenja toga, više bih slavio kad završim srednju nego ovo, ovo je prelako.
Ja u tim godinama bila totalno fino dete. Alkohol videla samo na teveu i u supermarketu. :)
Ja sam kafu prvi put pio sa 3 godine, pa ti vidi kakvo sam ja dete...
Ja sam u svakom segmentu daleko zajebao Boru Čorbu u pesmi kad sam bio mlad....ali u svakom...
Kako me ta pesma neopisivo smara! Kad svi počnu da se busaju u grudi i viču "evo moje pesme"...
Nije moja zajebao sam ga :)
Iako prepisujem zbirku idalje sam tu, da znate.