Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Meni dupe utrnulo od silnog rađenja zadataka, sad prepisujem celu zbirku.

Al zato mora da ćeš odrati prijemni....jel to za prijemni?

2. Al zato mora da ćeš odrati prijemni....je l' to za prijemni?

Jeste.

3. Ništa Matriks da ih odereš tamo na tom prijemnom...a kad je uopšte to?

4. I ako ti bude bila potrebna pomoć oko matematike obrati se......Eli...rastura matematiku :)

5. Ne znam, planiraju da ga pomere najmanje 7 dana zbog štrajka...

6. Ne znam, planiraju da ga pomere najmanje 7 dana zbog štrajka...

Ma kada god bude, imam neki osćaj da ćeš ga rasturiti

7. Zanimljivi su mi zadaci, pa me više privlači da ih uradim i samim tim da naučim više.

8. Zanimljivi su mi zadaci, pa me više privlači da ih uradim i samim tim da naučim više.

Onda nema brige...kada voliš, nije ti teško i razbićeš...kako sada idu prijemni?
    Kod mene je bio srpski i matematika i to je to...dobro kod mene nisu priznali srpski na kraju i samo matematika je bila..

9. Isto je samo što sad nešto kenjaju, nema više da budu svi zadaci iz zbirke nego 50% poznatih tj. iz zbirke, 30% promenjenih znači samo malo promene nešto i 20% nepoznatih i tih nema u zbirci koju je izdao Zavod, ali Klett je izdao takvu zbirku koju ću pokušati da nabavim.

10. 23. i 24. juna valjda prijemni. Sad sam čula na vestima.

11. Jeste, sad sam proverio na njihovom sajtu, ne znam da li je nastavnica o tome obaveštena al ajde...

12. Matrix da si se spremio i odrao ih i onda proslavio nekim ubijanjem u nekoj kafani

23. i 24. juna valjda prijemni. Sad sam čula na vestima.

Eto taman 25 da se ubiješ :)

13. Ja kada sam prošao prijemni odveo sam drugove u kafanu Sveti Nikola u Zemunu i ukenjali smo se od alkohola...Vidim ja niko ne slavi upis i rekoh e pa neće moći tako :)

14. E nije mi do slavljenja toga, više bih slavio kad završim srednju nego ovo, ovo je prelako.

15. Ja u tim godinama bila totalno fino dete. Alkohol videla samo na teveu i u supermarketu. :)

16. Ja u tim godinama bila totalno fino dete. Alkohol videla samo na teveu i u supermarketu. :)

Ja sam kafu prvi put pio sa 3 godine, pa ti vidi kakvo sam ja dete...

17. Ja u tim godinama bila totalno fino dete. Alkohol videla samo na teveu i u supermarketu. :)

Ja sam u svakom segmentu daleko zajebao Boru Čorbu u pesmi kad sam bio mlad....ali u svakom...

18. Kako me ta pesma neopisivo smara! Kad svi počnu da se busaju u grudi i viču "evo moje pesme"...

19. Nije moja zajebao sam ga :)

20. Iako prepisujem zbirku idalje sam tu, da znate.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.