Kvaksonska loža - Moćne patke

1. heheh prepisuj matriks i uči da ne banjavam na otvorena vrata rek'o sam :)

2. Banjavaj slobodno, radim više stvari odjednom i uživam u tome. :p

3. Nije moja zajebao sam ga :)

Slabo čija da je. Baš drug komentariše "šta kenja ovaj? Kad dobijem batine, nisam kukao?? Ma bežao sam kao pička!" :))

4. Ja kakvu sam bežaniju od 5 kerova morao da uradim, uh, leteo sam.

5. Ne valja bežati od kerova, onda se još više nalože da te rastrgnu.

6. Šta ne valja, oni su hteli da me rastrgnu čim su me videli!

7. Nemam pojma, tako sam čula.

8. staklena će imati naslovnu, staklena će imati naslovnu lolololo

9. staklena će imati naslovnu, staklena će imati naslovnu lolololo

Za razliku od mene...

10. E da me i to usere, samo Džankija da prestignem na rang listi, pa mogu da mrem! :)

11. Za to će ti trebati 2 naslovne ako se ne varam...

12. Hahaha neka, pisaću još! :) Malo se zajebavam, ali on ne propušta priliku da mi ostavi loš komentar kad god mi neka defka dobro prolazi, pa mi smešno. :)

13. je l' još nisi imala naslovnu?

kakva nepravda... jbt, pa zar ne misliš da si bolja od onog malo prcovoljka, koji se vazda busa nešto u prsa, a ne zna obrisati ispod nosa... ja recimo imam manji prosjek od njega, i manje me ljudi prati pa opet mislim da sam za njega autor par ekselans :)

14. Ma ja na njegove defke dajem minus, pokušava da bude Hiphoza ali mu ne ide, ne trudi se, izvlači ga to što definiše neke stvare koje su kao sleng...

15. Ha! 'Ladno imam više defki od njega...

16. Hahaha jbt, ona moja izjava kao da je bila vrh ledenog brega! :D Ma ne uzbuđujem se, nego mi smešan kako hejtuje, pa se sprdam na taj način. :) A pre me kao i gotivio, čak mi i sliku poslao na pvt!

17. jebo majku, koliko ljudi koriste taj PVT... ja za godinu dana jedva da sam 50 razmijenio...

18. Ali zato si na četu, a ja nisam, tako da ti na isto dođe. :)

19. ima toga, ali ti si neprevaziđena u broju postova na forumu...

nebitno, ionako kontam da nemam baš puno šta sa ljudima koje i ne poznajem a da ne mogu ovako javno...

20. ali ti si neprevaziđena u broju postova na forumu...

Nisam, pogledaj Predražinja i električara!

kontam da nemam baš puno šta sa ljudima koje i ne poznajem a da ne mogu ovako javno...

Nisi žensko, niti navalentno muško, očigledno. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.