Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Razmišljam da vratim svoj nik, mislim ionako me svi zovu kao da sam i dalje Matriks.

2. Ovo je Srbija, jebeni Balkan
    Bitno je za koga navijas i iz kog si kraja
    Od Soluna do Beograda, ako si s'nama
    Ili si grobar ili paokara
    Ako si nesto trece ortaci te ne stede
    Il' si pobego na vreme, il' te Misa Tumbas jebe
    Ne razlikujem boje od kad sam bio dete
    Od starijih smo slusali o akcijama s'tekme
    Sa ekipom cekas bas, pa pravac JNA
    Na putu vec je festa, sve u duhu Grobara
    Redovno se kasni, vozac mora doda gas
    jos nisi ni stigao a vec nemas glas..
    Evo malo repa

3. Razmišljam da vratim svoj nik, mislim ionako me svi zovu kao da sam i dalje Matriks.

Ako se moj glas važi, ja glasam za :)
    Nekako smo te svi navikli kao Matriksa :)

4. Pa nije ti ovaj loš nadimak....ja krenu da te zovem Džoni ili Nidža od kada si promenio, mada matriks ti je bio gotivan mnogo, valjda kad smo bili patke pa smo te zvali KVAktriks pa zbog toga...

5. Ne kažem to samo zbog vas, nego svi uopšteno a neki mi čak i kenjaju zbog toga što sam menjao...

6. Ne kažem to samo zbog vas, nego svi uopšteno a neki mi čak i kenjaju zbog toga što sam menjao...

Meni se sviđao nik Matriks ali opet baš te briga za druge, ako ti hoćeš da vratiš ti i vrati...dobar si ti nama i sa ovim nikom

7. ako ti hoćeš da vratiš ti i vrati...dobar si ti nama i sa ovim nikom

+1

8. Vratio, a više, ako mi ikad bude padalo na pamet da menjam, lupiću sebi šamar.

9. Matriks, mnogo ti je jaka slika na avataru, prava ranoranilačka ;)

10. Evo Matriksa nazad....pa dobro, na taj nik smo navikli

11. Vratio, a više, ako mi ikad bude padalo na pamet da menjam, lupiću sebi šamar.

Šamare nikada ne lupaj sam sebi :)

12. Šamare nikada ne lupaj sam sebi :)

Tako je! Uvek je lepše lupati "šamare" u dvoje ;)

13. Krećem kući s' posla...OLEEEE :)

14. Tako je! Uvek je lepše lupati "šamare" u dvoje ;)

Matrikse ovo je jedna ozbiljna mudrost što je bejbe napisala, zapamti....bravo bejbe

15. Krećem kući s' posla...OLEEEE :

Ekstra bejbe, ja još malo idem opet na sastanak....drugo poluvreme...

16. Matriks, mnogo ti je jaka slika na avataru, prava ranoranilačka ;)

To sam ja kad se probudim.

17. Matrikse ovo je jedna ozbiljna mudrost što je bejbe napisala, zapamti....bravo bejbe

Jeste, ali samo kad imaš još nekog, ja nemam...

18. Jeste, ali samo kad imaš još nekog, ja nemam...

Pa imaćeš nekoga, to je sigurno....

19. Kad smo već kod mudrosti, evo jedne moje: Ne vređa mene ako me neko laže, nego što misli da sam tolika budala da ću mu poverovati.

20. Ne vređa mene ako me neko laže, nego što misli da sam tolika budala da ću mu poverovati.

Opa, prilično dobro...čak šta više odlično....a jeste stvarno, kada te neko baroniše, posebno za neku glupost stvarno misli da si indijanac i glup....dobra izreka...
    Mnogo si ti bistar bre Matriks....nikada ne bih rekao da imaš 15 godina....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.