Kvaksonska loža - Moćne patke

1. što je kod tebe prije bilo tamo na profilu đe je pol ''muški''? znaš da sam ja mislio da ti nas zajebavaš samo tako :)

Kao što kaže Matriks, nisam čekirala pol kada sam se registrovala, a po difoltu stoji muški. I ne može posle da se promeni...ali sam skoro iscimala da mi to promene...tako da mi je promenio pol sam Kaizen, lično! ;))))

2. hahahha a svi su mislili da zajebavam...pa me uvek pitali da li sam bata ili seka ;)

3. ja jebote pito i tamo na temi za fotke, kad si okačila neke, kao u fazonu, jel ti to nas malo jebeš?

vidiš, još nije zavladala ravnopravnost polova... treba PRIJAVITI KAIZENA LOLOL

4. ja jebote pito i tamo na temi za fotke, kad si okačila neke, kao u fazonu, jel ti to nas malo jebeš?

Hahahhaha a dugo su mnogi mislili da sam nečiji dupli...valjda zato što mi je druga napisana otišla odma' u odabrane ;)))

vidiš, još nije zavladala ravnopravnost polova... treba PRIJAVITI KAIZENA LOLOL

Tako je..treba prijaviti gazdu interneta lolololo

5. Hahahhaha a dugo su mnogi mislili da sam nečiji dupli...valjda zato što mi je druga napisana otišla odma' u odabrane ;)))

Kad jebeš u mozak iako si žensko...

6. jeste i to... ljudi odma' pomisle da si dupli ako ti prvu definiciju ne pobrišu... a meni tek 7-8 obrisali

nego, odo ja... ajd ćao

7. Kad jebeš u mozak iako si žensko...

Hehe misliš, a?

Ajd ćao buri, ke se gledamo :)

8. Hehe misliš, a?

Znam. Aj uzdravlje buri.

9. Znam.

Pokušaću da shvatim ovo kao kompliment...pa kako bilo ;)))

10. Pokušaću da shvatim ovo kao kompliment

Pa i jeste.

11. E pa hvala u tom slučaju.....dakle JA JEBEM U MOZGOVE! ;)

12. Ne vredi, moj rad je otišao u nepovrat...

13. Kako mi se spava...otpašće mi glava....

Moja bejbe JEBE U MOZAK I REPUJE uz to.....
    Gde ste blejači...
    Ćao bejbi....

14. Ne vredi, moj rad je otišao u nepovrat...

Pu bre Nidžo, 'bem ti prečku, pa jel neko dugačko cimanje iz početka ili ćeš kviki?

15. Kao da nije ni postojao, tako ga nema nigde.

16. Pa jebi ga...aj ispočetka šta da se radi. Kako je, tako je

17. Moja bejbe JEBE U MOZAK I REPUJE uz to.....

RepElla i JebElla :DDDD

18. Neka, kad ga ne budem želeo, onda će se odjednom stvoriti, uvek je tako...

19. RepElla i JebElla :DDDD

hehehehehe
    Napravimo rep grupu Johnny i JebElla

20. Neka, kad ga ne budem želeo, onda će se odjednom stvoriti, uvek je tako...

E baš to....a ako se ne pojavi, nije se pojavio i ko ga jebe....

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.