Kvaksonska loža - Moćne patke

1. pa stvarno jbte...alfa seljačina, da ga vidiš samo kad prozuji passatom spušĆenih prozora iz kog šiklja tuc-tuc...

2. ma,pusti seljaka,pasat,mmm,videh juče jednog novog sa ćaletom.
    jao,bre,hoću dobra kola!

3. fuzbal,fuzbal.

Najvažnija sporedna stvar na svetu....ma gore dole što je fudbal nego Partizan igra a to je za mene viši nivo :)

jao,đoni,ne leži mi se,posle možda se skrasim.
    pffff!

Znam, znam ali kraće traje ako se leži i izbleji. Umesto 10 dana traje 5. Zato izdrži i ne trči napolje :)

ma ko mu jebe mater onu seljačku

Reci klempavi koji je indijanac...
    Nego Maniake jel si čuo, jel bilo nekih sranja po Jagodini il' su ovi moji kul?

4. tuc-tuc...

Najgora muzika...

5. Let's get together and feeeel allright....tudududu.....heheheheh....kakva pozitiva

6. Nego Maniake jel si čuo, jel bilo nekih sranja po Jagodini il' su ovi moji kul?

pojma nemam, daleko sam ja od stadiJona...ali uvek ima pandurske povorke kad gostuju ovi naši jači klubovi...

7. đoni,gdi mi je sejica mila?

8. pojma nemam, daleko sam ja od stadiJona...ali uvek ima pandurske povorke kad gostuju ovi naši jači klubovi...

Znam hehehe....mi opalimo korteo do stadiona a oni kao lešinari oko nas samo kruže :)))))))))

9. đoni,gdi mi je sejica mila?

U gradu je, švrćka..

10. ako,ako,vragolanka:)

11. ako,ako,vragolanka:)

Bejbe :)

12. Nego Maro mnogo ovaj tvoj radi nešto.....zov' ga kući presahnuće od posla :))))))))

13. navrnuće nam ona:)
    kaj ćeš ti za 1. maj đoni?
    ja ću da čistim ćoše,ne brini,ne idem nikuda,hahah.

14. Nego Maro mnogo ovaj tvoj radi nešto.....zov' ga kući presahnuće od posla :))))))))

jeste đoni,radi,ubi se,mršav je kao flamingo,mora bolje da se ručka i spava za opću dobrobit.

15. kaj ćeš ti za 1. maj đoni?

Pa čekam da mi drugar javi da li kao svake godine idemo u jedno selo Radljevo...ali nešto se iskomplikovalo pa čekam...ako ne možda odem do Ade, Agilni će biti tamo ili kod ortaka iz kraja u dvorištu bleja...ma gde god...
    A biću i ovde na ćošku po malo, da proveravam dal' dobro čistite :))))

16. stvarno sam izgubio 8 kg za 3 meseca jboteeeeeeee....

17. Ladno nam poništio gol sudija indijanac mamu mu jebem.....ali čist gol.....kakav magarac....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

18. jeste đoni,radi,ubi se,mršav je kao flamingo,mora bolje da se ručka i spava za opću dobrobit.

hehehe k'o flamingo....moraćeš da ga 'raniš malo više....pojačaj mu ishranu...jel vidiš šta mu se dešava:

stvarno sam izgubio 8 kg za 3 meseca jboteeeeeeee....

Još mesec dana i k'o stalak za infuziju će da bude :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.