ali kurac GOL! AJMO PLAVI MAJKE VAM GA NABIJEM!!!!!
Ej nema šanse, jesi video lika što igra za Jagodinu i sada je dobio žuti karton, Vasiljević. To mi je do jaja ortak i velika Grobarčina...ima da da auto gol ako bude 1-1...lud je k'o struja a voli Partizan više od keve :)))))
Pa nije nego zamisli igram ja za Jagodinu protiv Partizana a Partizan se bori za titulu...jebeš karijeru....zakucao bih auto gol na keca bez razmišljanja :)))))))))
MNOGO MRZIM OVOG JEBENOG KOMENTATORA!
STRAJNIĆ VALJDA
AAAAAAAAAAA Ubio bi ga....koliko me nervira...i da je najbolja utakmica na svetu on bi je upropastio koliko čovek nema emocije..
Iju kakva šansa za Jagodinu ju ju ju ju
ali kurac GOL! AJMO PLAVI MAJKE VAM GA NABIJEM!!!!!
hahah,sad su rekli na radiju-u jagodini vode gosti,a u smederevu domaći!
http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2011/03/402px-FK_Jagodina.svg_.png
Ej nema šanse, jesi video lika što igra za Jagodinu i sada je dobio žuti karton, Vasiljević. To mi je do jaja ortak i velika Grobarčina...ima da da auto gol ako bude 1-1...lud je k'o struja a voli Partizan više od keve :)))))
toga se i plašim đoni,posle će ga jure babe hipohondri po ulici.
hehehe al se potrefilo...
lololo!
NEMAŠTALJKA U NAJAVI!
ma znamo svi već:)
a protiv koga sd igra?
http://i55.tinypic.com/1g6kq9.jpg
smederevo-ofk.beograd
MNOGO MRZIM OVOG JEBENOG KOMENTATORA!
STRAJNIĆ VALJDA
Ima da ga samo saleću bakice lolololololo
uu, bejb, pa nešto mi nisi pokazala interesovanje za fuzbal pre par dana:)
NEMAŠTALJKA U NAJAVI!
ma znamo svi već:)
Pa nije nego zamisli igram ja za Jagodinu protiv Partizana a Partizan se bori za titulu...jebeš karijeru....zakucao bih auto gol na keca bez razmišljanja :)))))))))
STRAJNIĆ VALJDA
AAAAAAAAAAA Ubio bi ga....koliko me nervira...i da je najbolja utakmica na svetu on bi je upropastio koliko čovek nema emocije..
Iju kakva šansa za Jagodinu ju ju ju ju
JAO, ZAMALO GOL ZA NAS!!!!!!!!!
A moja bejbe voli balfu i Grobarka je prava....da viš' kad oplete pesmu....
ae bejb, kaži čika Đoniju za koga ti navijaš:)
EEEEEEJ Crno Beli
Mi volimo vas
Volimo vas
Volimooooo
EEEEEEJ Crno Beli
Mi volimo vas
Volimo vas
Volimoooooo
pa,slučajno čujem,a nemam interesovanja,poklopilo se.to je jedina muška stvar za koju nemam interesovanja,ja ovakva muškarčina,lololo