Ima neki klip, kao dokumentarac "Kaznena Ekspedicija"....ima na tjubu....lik ga je uradio savršeno...tu je baš objašnjeno sve ali na neki gotivan način...početci, koreni...ono baš je dobro i informativno, čak i navijač Zvezde da pogleda. Ja bih pogledao takav Zvezdin klip na primer...ali baš da je tako realan i kvalitetan...
Ima neki klip, kao dokumentarac "Kaznena Ekspedicija"....ima na tjubu....lik ga je uradio savršeno...tu je baš objašnjeno sve ali na neki gotivan način...početci, koreni...ono baš je dobro i informativno, čak i navijač Zvezde da pogleda. Ja bih pogledao takav Zvezdin klip na primer...ali baš da je tako realan i kvalitetan...
čuo sam za to...ima na yt? ma ja volim uopšte dokumentarce o fudbalu, navijačima...nebitno koji klub, bitno mi je da je film kvalitetan.
Tražio ga je svaki klub u evropi a on nije hteo nigde....kralj
hahahah!
zaposeli ste Šok Trups lololo
Grobari -PFC- Belgrade
GrobariJUG1970 пре 4 месеци 13
Grobari slušaju Shock Troops...posebno stariji....
I Cock Sparrer...to su koreni....kad smo nastali to se furalo
Još pre mog rođenja.......
pretpostavio sam...ne ide jedan bez drugog:)
hehehehe
Odoh malo da prozujim kroz definicije pa na bleju...vidimo se kasnije uveče ako budeš ovde...
čuo sam za to...ima na yt? ma ja volim uopšte dokumentarce o fudbalu, navijačima...nebitno koji klub, bitno mi je da je film kvalitetan.
Sad ću ti nađem
Si gledao OVAJ?
meni je FANTASTIČAN!
http://www.imdb.com/title/tt1226271/
doduše, igrani film, ali je prekaljen
Taman ja opet da ga odgledam...10-ak minuta traje
http://www.youtube.com/watch?v=W4Iw1Gkgxps
ajd, pa da gledamo zajedno hahaha
hehehe aj
Evo ga...fin klip, onako amaterski a dobar....da se ne zaboravi
Ima li vas odje? POzdrav, pozdrav!
ej Jezivi, de si? Đoni i ja gledasmo neki klip malopre
Ej jezivi...gledamo Maniak i ja neke klipove....šta se radi?
evo i mene,vrnula se.gde s' jezo?:)
Dobar klip đoni...pojma nisam imao da su tu i bata trlaja i ekipa
hehe,videh sad ovo.pa,nisu daleko od istine:)))