Dobar klip đoni...pojma nisam imao da su tu i bata trlaja i ekipa
Odlično je čovek uradio klip i stvarno ih sve otrgao od zaborava. Klinci koji danas kreću na utakmice treba da odgledaju taj klip definitivno.
A gledao sam film....ma puca...
A i Bata je bio...pa deo te ekipe....kao i svaki drugi lik...
Ej jezivi...gledamo Maniak i ja neke klipove....šta se radi?
Volim ja kad se vi tako familijarno okupite, mislim, pase i to :) Evo, konacno uleteh da okacim sliku koju sam obecao Elli, a nema ti zene :)
Djes' Maro, majstore, legendo :)
Inace, do sad sam vucarao pice, otegle mi se ruke za broj.Malo iskulisem, pa na vedzbanje.
Maro, nisam mislio na pice, no na piće :)Sta bi, pa ti cepas limunadu?
Dzoni, vec vidim vas dvojicu, na dvosedu, u kariranim papucama i MALIM pivom u ruci kako diskutujete o mecu Jagodina-Partizan, dok zene u kujni okrecu solje jedna drugoj :)
ja mogu da okrećem šolju,ali bez piva ni u wc!
sad pijem jebenu limunadu,juče me prvi put videli u gradu da pijem sok,ej ja pijem SOK!kuda ide ovaj svet?
Jebi ga, Maro...Ali, ne leci se limunadom, no kuvanim vinom, rakijom...Ja se uvek lecim pivom, ako ga popijem dovoljno, ne osecam prehladu.
Nego, Maro, ovaj moj brat Manijak jos uvek ne voli karirane papuce, da doteras ti to u red :)
Brate Manijak, karirane papuce su ti kao burma. Kad te nagazi ispred oltara, to ti je :)
pijem jake lekove,ne smem da pijem.e,sve mi uzeo bog za nedelju dana,osećam se k'o kaluđerica,još da prestanem da pušim i krenuću da se tresem k'o vahabiti!
Dzoni, vec vidim vas dvojicu, na dvosedu, u kariranim papucama i MALIM pivom u ruci kako diskutujete o mecu Jagodina-Partizan, dok zene u kujni okrecu solje jedna drugoj :)
Hehehe može i to ali ja već vidim i kako ih vodimo na tekmu reprezentacije da se deru i urlaju.....
Naravno stavio sam reprezentaciju jer smo Bejbe i ja Grobari a Mara i Maniak Delije pa se nikako ne bi drugačije iskombinovali :)
lud kao rukometni golman hahahah!
Odlično je čovek uradio klip i stvarno ih sve otrgao od zaborava. Klinci koji danas kreću na utakmice treba da odgledaju taj klip definitivno.
A gledao sam film....ma puca...
A i Bata je bio...pa deo te ekipe....kao i svaki drugi lik...
Volim ja kad se vi tako familijarno okupite, mislim, pase i to :) Evo, konacno uleteh da okacim sliku koju sam obecao Elli, a nema ti zene :)
Djes' Maro, majstore, legendo :)
Inace, do sad sam vucarao pice, otegle mi se ruke za broj.Malo iskulisem, pa na vedzbanje.
hehehe...tako kažu a i ja golmane koje znam, svi su ludi ali dobri ljudi...
A za rukometne kažu da bi neko metak na njih da ispali oni probali da ga odbrane lolololo
eve me jezo,izbanjah se i sad ću da pravim limunadu.pica,mmm!
Verovatno će večeras da bane...
hehehe pa malo, žene nam nisu bile tu pa mi odma' o fudbalu da opletemo lolololo
pošteno, kad nema žena, dobar je i fuzbal:)
lepo vreme jbt,šeta mi se i vozi mi se bajs,al' kita!
Maro, nisam mislio na pice, no na piće :)Sta bi, pa ti cepas limunadu?
jao,još gore,svi piju,a mene bog kažnjava,ovih dana mi uzima sve što najviše volim,šta sam mu se zamerila!!!razbole se lisica jezo moj.
ako nešto mrzim, to su karirane papuče i MALO pivo!
http://farm3.static.flickr.com/2242/2037027995_374aae3567.jpg
upravo pijem drugu flašu za pola sata...
ja mogu da okrećem šolju,ali bez piva ni u wc!
sad pijem jebenu limunadu,juče me prvi put videli u gradu da pijem sok,ej ja pijem SOK!kuda ide ovaj svet?
http://www.youtube.com/watch?v=HdPx_qfa_sw&feature=player_detailpage
Jebi ga, Maro...Ali, ne leci se limunadom, no kuvanim vinom, rakijom...Ja se uvek lecim pivom, ako ga popijem dovoljno, ne osecam prehladu.
Nego, Maro, ovaj moj brat Manijak jos uvek ne voli karirane papuce, da doteras ti to u red :)
Brate Manijak, karirane papuce su ti kao burma. Kad te nagazi ispred oltara, to ti je :)
pijem jake lekove,ne smem da pijem.e,sve mi uzeo bog za nedelju dana,osećam se k'o kaluđerica,još da prestanem da pušim i krenuću da se tresem k'o vahabiti!
ma nikakve papuče ne dolaze u obzir, naročito sobne papuče...mrzim sobne papuče
Hehehe može i to ali ja već vidim i kako ih vodimo na tekmu reprezentacije da se deru i urlaju.....
Naravno stavio sam reprezentaciju jer smo Bejbe i ja Grobari a Mara i Maniak Delije pa se nikako ne bi drugačije iskombinovali :)
I ja...jedva čarape obučem zimi po kući...mada gotivim one, kako ih zovu "pape"...one su mi nešto kul
Ova mo'a je baš glasna:)