Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Kad pogledam ponasanje pojedinaca posle okupljanja, crkavam od smeha. Upozna par ljudi i misli da je glavni baja na sajtu.
    Nidzo, tebe bih voleo da upoznam, podsecas me na mene iz mladjih dana.

2. sejoooo!:*
    e,odo' da ručkam,pa se vrćem.

3. Vidim pratila se tekma na cosetu....a ja je nisam mogla gledati PU! Ali dobro, Djoni mi je podnosio izvestaj, pa kao da sam i gledala :)

4. Maro, ostani jos 5 minuta.
    Konacno dodje Ella, da postavim sliku, pa da idem :)

5. Ja možda mogu da izmolim kevu da koji dan navratim u BG...

6. Ja sam upoznala moju seja Maru samo :)
    Maniaka nisam uspela, jer bejah u Ki tada... Sta znam, volela bih popiti neko picAnce sa Jezom, Matriksom, Moli, Dzaftom, Buksnicom...jer ionako uvek blejimo ovde zajedno....a Djoni, e to je vec neka druga prica ;)))

7. Jupiiiiiii jezo, daj sliku malog jezivca :)
    Cekam to vec 10 dana :)

8. Upozna par ljudi i misli da je glavni baja na sajtu.

hahahahahaah!šta š jezo,ima raznih ljudi.
    daj tu sliku,ručkala,brza mara:)

9. Ne zna se ko je lepši. :-D

10. IJAAAOOOOJ kako je sladak....srce malo nasmejano!!! :)
    E, neka sam vala docekala i tvoju sliku jezo, a da se na njoj ne vidi samo teme glave ;)
    Takvog te i zamisljah....rekao si da imas dugu kosu :)

11. jao,vidi malog jezivca,hihihihi,luče!

12. je l' to "mućke" majica?:)

13. Ma skroz je sladak jezivac, kako se samo slatko smeje :)
    Hvala ti jezo, znas koliko sam ti cantrala za slike :)

14. Ko je video, video je. :-P

15. Sta je sad? Svi se ucutase odjednom... ;)

16. Nije, Maro, majica "Mucke" Radjena je u stilu naslova, ali je drugi tekst, neka zajebancija, ne secam se.
    E, pa, hvala na komentarima :) Doduse, ovo mi je slika od pre 5 godina, sve je isto, samo je kosa metar duza :)

17. heheh,mali jeza i veliki jeza:)

18. I to sto kazes Matrikse, videli su oni koji su trebali da vide :)
    Vala, jezi sam se popela na vr' tucka koliko sam trazila slike svaki put kada se pojavi ;)))) Isplatilo se :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.