Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Brate, gde ces sad kad te ogovaramo? :) Uzdravlje.
    Pozdrav, Nidzo, kako ide?
    Maro, vi ste se i upoznali? Pa, 'rani ga, ocu da bude na mojoj kilazi kad ga uzivo upoznam:)

2. Vid'o, Nidzo. Zanima me jedino ako prisustvuje manje od 6-7 ljudi, ne volem guzvu.

3. upoznali se jezo prošle nedelje,pili vops i đus votku i ubija nas vetar:)

4. hola matriks,posle ću da poglednem linak.

5. Bole vas tuki, ja nikog iz NS-a da uhvatim na 5 minuta priče...

6. Kakav vetar, Maro?

7. pa,duvao veter prošle nedelje baš,mozak nam prosvirao.

8. Vetar je dobar. Setate, drzite se za ruke, mrsi vam kose, miluje vam lica, odleti vam zar sa pljuge i spali jaknu...:)

9. Nidzo, pa bio si na okupljanju u NS-u, nije valjda da niko ne izlazi iz kuce.

10. i produva te,uđeš u opstrukciju,daju ti dve kutije lekova i neke praškove i ne mož' da piješ.znam.haha.

11. Ja nikog ne vidim, a bio sam se upoznao sa par njih pre okupljanja, samo mylyca me žestoko nervira i ne bih više da je upoznam.

12. pa,šta bi matriks?

13. Samo ću reći ono što me najviše iznerviralo, pošto je ona bila jedna od organizator okupljanja nije trebalo da kazni, a ona je kasnila 3 sata i nas par trebalo da idemo kućama zbog obaveza, sos je zvao da pita kad će ona, a ona kao da joj treba pola sata pa kao da li možemo da sačekamo. Mi smo se samo pokupili i otišli.

14. Jebi ga, Nidzo, moras biti uvek spreman na razocarenja. Zato ja, iskreno, nemam zelju bilo koga da upoznam.Ovo je sajt, tj. virtualni svet, i tako bi trebalo da ostane.

15. ne znam,meni je kul trip da upoznaš nekog s kim se svakog dana kuckaš,jbg što da ne popijete kafu,ili pivo?

16. E vidite, ja ne znam nikog od vas, a kuckamo se već mesec dana ako ne i više.

17. pa,različiti gradovi su već komplikejšn.

18. Nemam pojma, Maro. Neke ljude bih voleo da upoznam, zbog ovog ili onog, ali opet, nemam pojma, onda mi ovde to ne bi to bilo to.

19. ne znam,meni baš bilo isto maltene,sprdnja i zajebancija i keženje.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.