Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ej bejbe....pa gde si mi ti :)))))
hehehe....bem li ga, i ja se pitam :)
Bejb, imas rec :)
Hehe dok ti ja prepusti rec, ti vec odgovorio :)
Ke se vrnem za koji min., jer sam sad preko telefona...pa cu da udjem preko kompa k'o sav normalan svet ;)
alo more, mojne da me tovarite... :)
nego šta ima novoga?
Zato što sam znao da ćeš mi prepustiti pa rekoh aj da odmah odgovorim ;)
Jesi mi ostavila jogurta ili da idem da kupim? :)
Ništa spec, najzad kući. Jedva sam čekao da dođem...
Ne tovarimo Buri...ja stvarno nisam siguran ;)
EvE me :)
Naravno bejb, u vratima frižidera ti je. Ostavih ti pola litre Balansa, a ujutru ćemo sići po novu litru :)
Posle kafe....pre kafe na valja raditi ništa....prvo kafa i neke sendviče da bacimo pa onda ;)
e džoni od koje godine ideš na utakmice i kako si počeo navijati za partizan i kako si postao tako žestok navijač?
1993 sam krenuo...
A da navijam za Partizan 1984. Sećam se da smo svi klinci stajali na ulici i jedan i razmišljali za koga da navijamo i jedan Kole je rekao: "Znam za koga ćemo da navijamo...za Partizan"
i svi smo rekli: "Za Partizan"...to je to...više nikada ljubav nije prestala....niti će.
A reci....najbolja godina :)
aha... jebo te pa ti si punoljetan i na tribinama... bole te kurac
1984. je najbolja godina i eto nešto mi je sve bitno vezano baš za tu godinu :)
Među Grobarima je dosta starijih navijača...ima i dosta klinaca ali koliko god hoćeš starijih je...da vidiš ekipu koja se zove "40+"...koje ljudine
e ta starije ljude nikako da skapiram... zamisli 50 godina i ideš na sjever ili jug umjesto na istok ili zapad
Pa pazi...jednom na Jugu, zauvek na Jugu...odeš ti vremenom na istok ali Jug ostaje u srcu zauvek. Ne može se to objasniti. To je jednostavno život za nekog.
valjda ja to ne razumijem zato što ne idem na tekme... jebi ga :)
ajd laku noć...
ajd laku noć...
Pa najverovatnije je to a nemoguće je objasniti...ma svako ima svoj trip...to je moj..
Laku noć brate...
Bleja?