Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Des bejb? :)

Ej bejbe....pa gde si mi ti :)))))

vas dvoje ili ste zajedno ili je telepatija pa se uključujete zajedno?

hehehe....bem li ga, i ja se pitam :)

2. Hehe dok ti ja prepusti rec, ti vec odgovorio :)

3. Ke se vrnem za koji min., jer sam sad preko telefona...pa cu da udjem preko kompa k'o sav normalan svet ;)

4. alo more, mojne da me tovarite... :)

nego šta ima novoga?

5. Hehe dok ti ja prepusti rec, ti vec odgovorio :)

Zato što sam znao da ćeš mi prepustiti pa rekoh aj da odmah odgovorim ;)
    Jesi mi ostavila jogurta ili da idem da kupim? :)

nego šta ima novoga?

Ništa spec, najzad kući. Jedva sam čekao da dođem...

6. alo more, mojne da me tovarite... :)

Ne tovarimo Buri...ja stvarno nisam siguran ;)

7. EvE me :)

Jesi mi ostavila jogurta ili da idem da kupim? :)

Naravno bejb, u vratima frižidera ti je. Ostavih ti pola litre Balansa, a ujutru ćemo sići po novu litru :)

8. Naravno bejb, u vratima frižidera ti je. Ostavih ti pola litre Balansa, a ujutru ćemo sići po novu litru :)

Posle kafe....pre kafe na valja raditi ništa....prvo kafa i neke sendviče da bacimo pa onda ;)

9. e džoni od koje godine ideš na utakmice i kako si počeo navijati za partizan i kako si postao tako žestok navijač?

10. e džoni od koje godine ideš na utakmice i kako si počeo navijati za partizan i kako si postao tako žestok navijač?

1993 sam krenuo...
    A da navijam za Partizan 1984. Sećam se da smo svi klinci stajali na ulici i jedan i razmišljali za koga da navijamo i jedan Kole je rekao: "Znam za koga ćemo da navijamo...za Partizan"
    i svi smo rekli: "Za Partizan"...to je to...više nikada ljubav nije prestala....niti će.

11. A da navijam za Partizan 1984.

A reci....najbolja godina :)

12. aha... jebo te pa ti si punoljetan i na tribinama... bole te kurac

13. A reci....najbolja godina :)

1984. je najbolja godina i eto nešto mi je sve bitno vezano baš za tu godinu :)

aha... jebo te pa ti si punoljetan i na tribinama... bole te kurac

Među Grobarima je dosta starijih navijača...ima i dosta klinaca ali koliko god hoćeš starijih je...da vidiš ekipu koja se zove "40+"...koje ljudine

14. e ta starije ljude nikako da skapiram... zamisli 50 godina i ideš na sjever ili jug umjesto na istok ili zapad

15. e ta starije ljude nikako da skapiram... zamisli 50 godina i ideš na sjever ili jug umjesto na istok ili zapad

Pa pazi...jednom na Jugu, zauvek na Jugu...odeš ti vremenom na istok ali Jug ostaje u srcu zauvek. Ne može se to objasniti. To je jednostavno život za nekog.

16. valjda ja to ne razumijem zato što ne idem na tekme... jebi ga :)

ajd laku noć...

17. valjda ja to ne razumijem zato što ne idem na tekme... jebi ga :)

ajd laku noć...

Pa najverovatnije je to a nemoguće je objasniti...ma svako ima svoj trip...to je moj..
    Laku noć brate...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.