Kvaksonska loža - Moćne patke

1. e,matriks,šta se radi?

2. Ništa, kod babe uživam u jelu, ti?

3. ja sam preležala dan,razvlačila se po krevetu,neplanirano bila u gradu,pa dođo' jutros.

4. Ja uskoro trebam kući a nemam više net tamo, barem tako mislim, tako da me nećete videti par dana.

5. bila do prodavaone.vreme je san snova,a nikad više ludaka na manjem prostoru..

6. ojha!
    bili negde na uranak? neko piće nešto? roštilj?

7. Kuci, brate, zabavljali smo se masovno na konto prolaznosti mog zivota i bilo lepo...Konacno odose svi, sad mogu sam da pijem na miru. Ti?

8. bili u kafani do 2h, pa posle na vikendicu kod ortaka i tako...samo nas jebalo ovo lepo vreme...

9. Da, vreme je bilo bas jebacko...Sve me tera na spavanje, ali se odupirem nekako.

10. sav sam sjeban, a sutra na šljaku jebenu...

11. Kako, bre, na sljaku, jos dva dana se praznuje? Pazi, kad moja firma ne radi jos dva dana, verujem da radis u grdjoj.

12. brate, nema grđe hahaha...

13. Jebi ga, drz se. Odoh da vedzbam, konacno nema dece da smaraju po studiju. Pozdrav!

14. vežbaj jezivi! i za mene! pozz
    ja bih ponovo ssvirao bubnjeve jebote...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.