sa mnom se bog dobro sprda u poslednje vreme,pa dok ne prođe ta klet ne smem da se nadam.mada,juče overila i žurku i belo vino-eve vam ga na galaksijo!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ej svastik!!!!!!!
Bleja?
Ej bejbe
Des Maniake....šta se radi?
Evo me...bila odsutna, opravdano. Kaj radite?
Des zete, sutra arbajt, a? :-/
Beeejb.... :)
Stas deres, kao drago ti sto me vidis? ;DDDDD
i šta... vi ovdje kao blejite?
Buri, blejim ja sama sa sobom, k'o sto vidis ;)
ma evo i mene... kledam neki plačipičkasti film na rts, pa sam odlučio da ipak ne sačekam da se uzmu :)
kako si? jesu li se negdje danas bacale noge pod astal?
samo da pozdravim i seju da poljubim,pa odo' da se opružim,sva sam gumena!
đe mene poljubiti? lolololo ja cijeli dan bez seksa i još nema ni poljubca za laku noć? zadne vrijeme došlo :)))
šta š buri,danas je poljub za žemske.neću da kvarim,nisam ni ja imala seks,ne radi se danas,nisam uranila :3
hahahhaha propade mi dan... jedino dobro je što sam stuko karton bavarije... častio jaran, dobio naknadu za praksu...
jedino dobro je što ću sad da se opružim uz film i otkinem od spavanja,odavno se ovoliko ne smorih kao danas.
koji film? neki na TV-U? ajd reci da i ja pogledam pa didem na kunt
Vops, tus, sex, cigareta, vops...Pih, vi bas ne znate da uzivate lolololo
nemam pojma,ću da iskopam neš,jedva se držim na nogicama.evo,baci pogled:
http://www.tvprogram.rs/filmovi.html
Buri, zakacio si ljubavni film, a? ;D
Sejoooo ljubi te GabrijElla :)
sa mnom se bog dobro sprda u poslednje vreme,pa dok ne prođe ta klet ne smem da se nadam.mada,juče overila i žurku i belo vino-eve vam ga na galaksijo!
idem da nešto priupitam ovu lijenu omladinu... sad se sjeti
Au Maro nema zajebavanja sa tobom! svaka cast za takav duh! pozdrav ljudovi :)
Poz Moliiiiii :)
Pa gde si?