Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
pored vas i nemam drugog izbora!
Slatki ste sunce vam njanjavo ! Eto
vidis! Can't help it ! : D
Sto volim kad ovako lepo uticemo na okolinu :)
Ne ne Ella vase vreme ce uvek biti!!!!!!!!! :)
tako da je i sada ;)
biti !!!!!!!!! : )
Auuuuu ala si me sad oborila! Kako si to lepo rekla, kao da si ispisala nase reci i ubedjenja! :)
Au Moli sada si nas potrefila....uf...ali baš...;)
e doću ja dok vas prođe taj napad romantike... drago mi je zbog vas dvoje? e da, a jeste li se znali prije neg ste se sreli na vuki?
Slatki ste sunce vam njanjavo! Eto vidis! Can't help it! :D
;)
buri vracaj se bre ne mogu da im drzim svecu!
A vas dvoje sada znate kako je kad meni proradi patetika... sve u srce gadja ..muka je to :DDD
nego kad spomenu svijeću, tako moj jedan kolega smuvo bišu školsku moju i oni dođu kod mene na pivu i nas dvojica se naderemo tu i tako... kasnije ja rek'o kad oš da pijemo, dođi solo, da nam ne broji a i ja da vam ne držim svijeću, a od izlazaka u četvoro nema ništa, zaboravi i ona se naljutila na mene... eto, jest da je za temu da se izjadam, ali kad emocije ođe pršte na sve strane
Sreli smo se ovde a kao da smo se znali odavno ;)
Bogme Moli imaš ti tu žicu...a drago mi je što smo je malo izvukli bejbe i ja :)
neka buri kad je papuca i nije neki kolega za pivo :)
jes vala ovde sve neke zvezdice i leptirici!
možda ste išli u istu osnovnu samo u različite smjene
meni proradi patetika ... sve u srce
gadja . .muka je to :DDD
E nek smo i kod Moli izmamili patetiku ;)
axaxaxaxa buri care xaxaaxaxax
Ella nije to kod mene tesko nego ima malo pravih stvari pa je krijem :)
To je teže malo da se desilo s' obzirom na razdaljinu...jedino ako sam ja pešačio, koliko ono beše, oko 134km da idem sa njom u školu :)
Potpisujem...
kolega za pivo :)
+14359
to jeste za paučara... više se i nismo napili zajedno, a do tad je to bila česta pojava
Јебачи блејачи. Само пуните странице. До 1000 да дођете! ;)