Kvaksonska loža - Moćne patke

1. to jeste za paučara... više se i nismo napili zajedno, a do tad je to bila česta pojava

A dobro ako je takav...ima ljudi uvek sa kojima i voliš i možeš da cepiš pivo...ja ih imam oko 3000....nema da fali :)

2. To je teže malo da se desilo s '
    obzirom na razdaljinu... jedino ako
    sam ja pešačio, koliko ono beše , oko
    134 km da idem sa njom u školu :)

Ali smo tih 134 km smanjili na samo 11 :) Tacnije ja, samim tim sto se preselih u Bg :)

3. Јебачи блејачи. Само пуните странице. До 1000 да дођете! ;)

OOOO Buxno...pa de si bre čoveče...nikako da baneš na ćoše i oplališ grafit ;)

4. Buks nije to nikakav problem posto o **bacini i blejacini price nikad dosta :D
    Dzoni mozda si mesecari do tamo!
    Buri skolska te u stvari resila bede ;)

5. Ali smo tih 134 km smanjili na samo 11 :) Tacnije ja, samim tim sto se preselih u Bg :)

Sada više nije ni tih 11...još malo pa 0....

6. Pa gde si Bukssssss :)))

Bejb, da nas se Buksnica nije odrek'o, vec bismo odavno presisali 1000. stranicu... ;)

7. Bejb, da nas se Buksnica nije odrek'o, vec bismo odavno presisali 1000. stranicu... ;)

Ma nije se odrekao bejbe nego švrljara je to Bežanijska i ne drži ga mesto .)

8. Dzoni mozda si mesecari do tamo!

Kao da jesam Moli...

9. E BUks evo izvrsavam primo-predaju svece da lepo sija ovim zaljubljenima a i da mozes ti da pripalis to i odoh da spavam! LJubac blejaci!

10. Можда је и прејебемо, кад ми прође одмор. ;)
    Од 4. опет радно! Па ћу мало чешће бити за компом.

11. E BUks evo izvrsavam primo-predaju svece da lepo sija ovim zaljubljenima a i da mozes ti da pripalis to i odoh da spavam! LJubac blejaci!

Laku noć Moli....sada ćeš na spavanje u romantic modu ;)

12. Sada više nije ni tih 11... još malo pa
    0 ... .

Tacno tako....ma jebo i kilometre i ceo svet.... :)

13. Можда је и прејебемо, кад ми прође одмор. ;)
    Од 4. опет радно! Па ћу мало чешће бити за компом.

A da, ti si na odmoru...bole te buxna :)

14. ajd moly laku noć

15. Tacno tako....ma jebo i kilometre i ceo svet.... :)

Ma ko ih jebe....tu smo ;)

16. Dzoni mozda si mesecari do tamo !

Eto objasnjenja!!! A mi bijemo glavu oko toga kako je moguce da smo se znali i pre nego sto smo se upoznali ;)

17. Nego bux sutra bi mogli kad se probudimo na vops negde ili da bacimo bleju po betonu?

18. Eto objasnjenja!!! A mi bijemo glavu oko toga kako je moguce da smo se znali i pre nego sto smo se upoznali ;)

Da to nam nije bilo jasno ;)

19. Laku noc Moli, sanjaj nesto romanticno hehehe

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.