Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Buri, nije deda...na zalost umro je pre nego sam se rodila.... Ali zato je bakutanerka mislila na sve :)
    Tako da...imas cast da probas radzu matoru koliko i ja lololo

2. Nije zet makar sta, ako je makar ko lololo

Za Maniaka uvek ćemo bejbe da imamo vinjau u šteku :)

3. baš taj!

Odgledaj ti ove:
    The Firm i Cass, dobro nisu fudbalski, više su navijački ali dobri su...Cass je o liku Caroll Pennant....vođi navijača West Ham-a....šou

4. mačići ne piju vinjak,oni su mali!

5. A The Firm ti je o pojavi prvih Casual-a na tribinama...ono treša, farmerke, bele patike i to....i naravno cela ta sub-kultura sa tribine...svideće ti se...

6. E da i svi ga pljuju ali najjači je "Green Street Hooligans"....neka ga pljuju do sutra, meni ja zakon...mnogo dobra priča..

7. The Firm sam gledao, ovaj Cass nisam ni čuo...saću da ga nađem

8. ovaj Cass nisam ni čuo...saću da ga nađem

Lik je imao ludu i zajebanu priču...taj Caroll....crnac sa ženskim imenom u zajebanom kraju belaca...probio se do vrha i postao vođa....mnogo dobar lik

9. Nego sejo.....tako ti ja kazem.... lolololo

10. "Green Street Hooligans"

sa Frodom u glavnoj ulozi? Gledao, dobar,baš dooobar!

11. Bejbe ja ću sada vops ali uveče pijemo vino .)

12. jeste sejo,sto posto si u pravu!
    :srk:

13. ljudi,buri odnese rakiju!

14. Jebote ala je vlaznost vazduha velika napolju....mrzim ovakvo vreme, jedva disem, kao na skrge...PU!

15. ja ću sad da se utoplim,možda i napunim kadu,ako me ne mrzi.

16. Buri spiclov jedan....vidim ja on se ucutao, sunce mu njegovo...a on radzu pod misku i strafta.... ;)

17. buri ode,ode radža,viš,dok ovi navijaju,mi se mlatimo,kad ono...

18. Sejo, ja tus kabinu jedino da napunim i sednem u nju kao dete, sa nogama u vis lololo

19. ja ovde imam kadu,a ovi moji odoše,sad mogu da se banjam,on meni,ja njuma!hahah.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.