Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Buri, mi odnese radzu koja se cuva za svadbu...pihh
Buriiiiiiiii vrci se, da ne dolazim da te trazim...
sama si mu dala sejo,sama si mu dala.
eh moja familijo, sinoć na poklon dobih NARGILU, većeras, PREMIJERA!
Što volim ovo PU tvoje....
Buri vrći rakiju ako je za svadbu :)
Khm....potpuno izvodljivo....i onako....ma znaš :)
Opaaaa e pa nek' te služi nardža sto godina a i mi svi da je overimo jedan dan :)
improvizacija je stvar trenutka,khm...
dobih NARGILU
AAAAAAAAAAA hocu ja nargiluuuuuuu.....to mi je ogromna zelja da imam!
alo more, mojne sad da mi otimate... dali ste i čiča miča gotova priča... ima da se naderem na ovom porodičnom okupljanju
ja nisam mogla da vučem,kad bejah na moru,ionako imala jedan kUfer viška.ljudi,idem da se izbanjam,ljub.
onako. ... ma znaš : )
Da, da....hehe
Samo ne znam gde cu s' ovolikim capljastim nogama lololo
DAŽBOG!!!!!!!!!!
dali ste i čiča miča gotova priča ... ima
da se naderem na ovom porodičnom
okupljanju
Dobio si da cugnes koji put, a ne sve da popijes, pijanduro lololo
Sta cu za svadbu ako sve popijes...
Vrci to vamo....MOREEEE!
kako seju da udam bez radže?
Ne diraj mi tvoje batačiće lolololo
lololo ni đoni te neće htjeti bez žuje, a i ostali JOK kad se pročuje kroz beograd... moraćeš na selo da se udaš, kod nekog radašina što ima radže za prati trotoar ispred kuće
Ma Đoni će nju 'teti kako god okreneš :)
Ne dam je na selo :)
okreneš :)
Ne dam je na selo :)
Scuo buri? Sad mi je laknulo, zadrzi radzu slobodno lololo
jbt, a jesi se prepala, čim si čekala da se on oglasi lololo
a i ti đoni, jebemumiša, ne znaš tvrditi pazar
se on oglasi lololo
hahahaha "ta mani ga Mito"...nikad se ne zna, ker vezan, kratak lanac, mos proci, al maaani ti to.... lololo
Džaba da tvrdim kada me je rasturila na atome i zna me skroz...pa mogla je i odma' da se oglasi. Znala ona odgovor unapred :)