Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Znam bejb, znam...nego volim da cujem ;)

2. m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en-GB&client=mv-google&v=F0IbWSPUJa8

3. Izem ti net preko telefona...grrrr

4. e palim na nekoliko dana... ako je nekom rođus, nek mu je srećan... a ako nije još bolje

aj ćao

5. Aj vazi buri...dobro je da si nam javio, da ne brinemo sto te nema posle flase radze ;)

6. m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en-GB&client=mv-google&v=F0IbWSPUJa8

Šta si htela da okačiš bejbe?

7. e palim na nekoliko dana... ako je nekom rođus, nek mu je srećan... a ako nije još bolje

aj ćao

Ćao Buri, baci glas neki kad možeš :)

8. Znam bejb, znam...nego volim da cujem ;)

Znam da znaš bejbe i da voilš da čuješ isto. Zato ćeš da uvek znaš i da uvek čuješ :)

9. Šta si htela da okačiš bejbe?

Orthodox Celts - Green Roses

10. Orthodox Celts - Green Roses

AAAAA obožavam tu pesmu...sada ću da je pustim i okačim odmah...a nađi jednom tekst ako ga nisi ćitala...ma poezija...još muzika kakva je savršeno...aj da je kačnemo za Burija...

11. Pretpostavih, znas da volimo iste stvari....
    Hehe cisto sumnjam da buri slusa tu muziku ;)

12. Znam ko ce se mnogo obradovati toj pesmi, Jezivi...mnogo voli tu pesmu, budi mu neke lepe uspomene :)
    Cccc kako pamtim, kao slon ;)

13. Znam ko ce se mnogo obradovati toj pesmi, Jezivi...mnogo voli tu pesmu, budi mu neke lepe uspomene :)
    Cccc kako pamtim, kao slon ;)

E da Jezivi...pomešao sam....

Pretpostavih, znas da volimo iste stvari....
    Hehe cisto sumnjam da buri slusa tu muziku ;)

Da, obožavam tu pesmu...
    Evo onda sam je okačio od nas dvoje za Jezivog...da se obraduje kada bane na ćoše

14. :čisti ćoše:
    red je i na mene malo!

15. Kokoške su očišćene i spremne za večeru!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.