Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Čuj već svadba...pa mi već i imena za decu imamo ;))))

a da bre....Dejana i ...?

2. mi ne žurimo još sa tim:)

3. ohooooo ja ću vince jedno...Srećan Đurđevdan svima!!! ŽIVELI zeteeeee....
    Ček samo da mi čo'ek stigne kući s' posla, ima da se osevapi kad vidi ovak'u čast ovde :)))

4. Seka je Dejana....a bata je Strahinja :)
    Hehe kako si samo zapamtio Dejanu?

5. Hehe kako si samo zapamtio Dejanu?

Ortak ima jednu curu koja se tako zove, pa mi ostalo u sećanju...a nažalost, ne poznajem nikog ko se zove Strahinja:)

6. pa dobro, poznavaćeš našeg sina ;)))))
    Ček, ček, šta mu ti onda dođeš?

7. Ček, ček, šta mu ti onda dođeš?

Dođe mu tetak. Zdravo svima.

8. Heeeeeeeeej zdravo Matrikse :)
    Jel prošao onaj ispit majku mu? ;)

Jes, jes, tetak mu dođe :)

9. Jel prošao onaj ispit majku mu? ;)

Daleko je 23. jun, nisam još otišao sa sajta, imam još jako malo slobodnog vremena.

10. Pozdrav svima! Manijače, srećna nam slava. :)
    Ispratih goste, pa da vam mahnem. Vidim da mi je dragi Džaf bio i raspitivao se za druge muškarce pored mene žive i zdrave!
    Džafto, za srce si me ujela!

11. au koliko desavanja! svima srecna slava i svadba i sve ostalo po redu :D

12. Ijao ja zaksanio na čast povodom moje svadbe. Neka nadoknadiću ja to.
    Ej ljudi srećna Slava ko slavi a na svadbu ste svi pozvani :)

13. Džoni, na svadbu se zove čuturom, a ja ne vidim nikakvu čuturicu u blizini. :)

14. Sa' će čuturica odma' a da vidiš kako ću jabuku da skinem iz prve...vežb'o sam :)

15. E, sad se već osećam pozvanom! :)) Uf, što volim običaje..

16. E, sad se već osećam pozvanom! :)) Uf, što volim običaje..

Pa dobra su stvar običaji...a reci što sam čuturicu našao...dvoglavi, kruna, 4S....prava :)

17. Čuturica je prava za iskapiti! Nego se setih upravo, pijem antibiotike, ne smem alkohol piti ovih dana... A taman sam se dogovorila sa društvom za sutra uveče. :/

18. Ništa ti ne brini, natočićemo mi opet u čuturicu neku šljivu kada budeš mogla...
    Ako nečeg imamo uvek, to je alkohol :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.