Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Živeo alkohol! Stalno ga treba biti, jer vazda isparava, i nikad ga nije onoliko koliko ga je bilo u startu! :)

2. kaj se radi bleja?
    brijem da vam je dobro,lololo!
    ljubim vas sve.treba da dođete na moju radžicu!
    aj,sutra opet dizanje u 8 i rad.
    :**

3. Ko je rekao da je prazna?

4. Ohooo matrikseee :)
    Pa gde si ti, sta se radi?

5. Ništa, kod babe sam, sada slepo kucam.

6. Hehe po tastaturi ili mislis na ono slepo kucanje kada pijan kucas na vratima svojima da ti otvore? ;)))

7. Po tastaturi, juče je bilo ovo drugo.

8. Hehe a napio si se sinoc? Bio neki izlazak ili slava?

9. Slava, ja se bio još zadržao, a kad sam se vraćao bio sam pijan kao bulja pa nisam mogao dizvadim ključeve pa sam kucao, jedno pola sata.

10. Moram da idem, ćaos.

11. Ej Matriks....ako si se ubio za to slave služe...
    Ja sam recimo sada pijan, a nisam bio na slavi i nisam pio....pa ti videi ;)

12. Bejb, oboje smo pijani bez alkohola...bez obzira sto smo se smrzli kao picici ;)

13. Bejb, oboje smo pijani bez alkohola...bez obzira sto smo se smrzli kao picici ;)

Ma kako si uspela da se smrzneš za tih pola sata :)

14. Hehe kako je super kada od predvidjenih pola sata "iskrsne" tri ipo sata :)

15. Hehe kako je super kada od predvidjenih pola sata "iskrsne" tri ipo sata :)

Pa vidiš ispoštovali smo bejbe...ima to "i po"...to mu dođe 3 sata i još tačno tih pola sata kako smo i planirali ;)

16. Bas tako.
    Na koliko li cemo izaci kada bude predvidjeno 5 sati... :)

17. Bas tako.
    Na koliko li cemo izaci kada bude predvidjeno 5 sati... :)

Pa na jedno 10-tak dana ;)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.