Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ja volem :D
Glupa kiša, ceo dan slušam ovako neku muziku!
http://www.youtube.com/watch?v=m8zksSKb9Zg&feature=related
Ej, dobra je pesma....volEm da je čujem kad-kad :)
sam' da namignem i pozdravim!begam:)
Uuuuu volim Duran Duran!!!
Des setriks mooooj? :)
Ljubi sejaaaaaaaaaa :*
Ja odem na par sekundi, svi dođoše....
sejooooo,evo me u hotelu,muerta skroz,radi se mnogo,a i zeza,tako da vredi:)
idem sad da jedem,a ja te ljubam i budi mi dobro.mwaham!zilj!
Ok, ok, samo ti sejo uživaj tamo... :)
Dogovorismo se ovde sinoć za familijarno viđanje, čim zet dođe u Bg :)
Odoh da ručam/večeram ;)
ooooo pozdravljam.... kuš sad kad sam doš'o?
Pozdrav Mardž, prijatno Ela! :)
Des Buri!
Aj dajte neku temu za definisanje, još uvek imam inspiracije, a već sam napisao 2 pesme.
ĐE SI STAKLENO? KAKO SI? ŠTA IMA NOVOGA?
PADA KIŠA I KVARI MI RASPOLOŽENJE! JEBIGA. :)
Matrikse, aj nešto o hipicima. Sad sam stavila traku na glavu, pa mi to pade na pamet. :)
prijatno svi izelicama ! matrixe kake teme?
buri dobri dan!
đe si moly... vrlo dobar dan...
staklena, ajd što pada, al što je hladno meni u stanu a ja nemam grijalicu... siroče...
jebem ti i fudbal i mančester i čelsi i sve ti jebem
http://www.youtube.com/watch?v=lCFOw1ukQF0
odlicna muzika za 'vukajlija' vezbe vezbe i idemo mah mah.. udah ..levi klik misem...plus...izdah..opet....bug strana ...desni klik..riloud..i jos jednom... :D
Idi bre staklena, kakvi hipici, kakve pičke materine, ti bi da zajebem ollanika sa nekim svojim tripovima?
aaxaxax 'kakvi hipici, kakve pičke materine' - eto ideje :D