Kvaksonska loža - Moćne patke

1. kuš sad kad sam doš'o?

Pa des bre buriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Ma 'el si se vratio, bem li mu miša? ;)
    Eto, osetila sam da si tu, pa požurila sa klopanjem ;)))

2. de si ella... vratiJo sam se na kratko...

bio sam kući, da ispoštujem ovu slavu što je prošla i tako to... i tako, malo se cugalo i klopalo i sad se oporavljam... kako si ti? šta ima novoga? kakav je to avatar?

3. Ako, ako, neka si bio među svojima malo...a od cuge se oporavljaj lagano, pa da se krene u novi krug ;)
    Hehe nego ti ode bre kući odavde našikan onom mojom svadbarskom radžom iz podruma ;D

Nem' ti kod mene niš' novo...malo se "piknikuje" uživo saS Đonijem...malo frkćem na ovo ružno vreme i takoC...

A reci kakav mi je avatar, aN? Mnogo sam bolja ovako "obrađena" ;)))

4. "obrađena"

lololololollo svašta sam pomislio... ne trebam citirati više...

e ma rakija je zakon, mor'o sam se malo utrenirati... ipak se u mrkonjiću za slavu pije rakija iz čaša od dva deci...

5. lololololollo svašta sam pomislio... ne trebam citirati više...

Hahahha a ja muuuustra stara, pa stavila pod navodnike ;D

6. Ma razradi je malo, pazarićeš gomilu minusa ako ostane takva.

7. Obrisao sam, glupa je a i trolovao sam malo.

8. nego ella... a i ne bi valjalo da si drugačija...

9. Evo i jedne veselo-gej pesme za kišni dan, koju mnogo volim! ♥
    http://www.youtube.com/watch?v=dAoOfq7txXY

10. stalicu ne daju d'vidim ove pederleme :)

11. stalicu je retard moli verzija od -stakliću :D

12. valla ella jesi :D

Pa moram leeečka ;)))

nego ella... a i ne bi valjalo da si drugačija...

Hahaha drugačije "obrađena" (msm na avataru) ili drugačija kao muuustra? :D

13. Ahahahaha sviđa mi se! :))
    :oseća se kao neki bitan stalak: :)
    Evo editovah post, ubacila sam bolji link.

14. mislio sam na mustru, ali sad kontam da je ovo ''obrađena'' još bolje... lololol

15. ovo je moj gay doprinos

16. Auuu sve neke dobre stvari "okačinjete" danas ;DDD

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.