Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Pa vidi, ima u tome neke istine....ima sigurno.....da, ima! :)

Ja sam hrabar kako god okreneš a samo se nekad malo uprpim lolololo

2. Ja sam hrabar kako god okreneš a samo se nekad malo uprpim lolololo

pa dobro bejb...oboje se uprpismo pri prvom "pikniku", ali ok...sada je sve ok! :)

3. pa dobro bejb...oboje se uprpismo pri prvom "pikniku", ali ok...sada je sve ok! :)

I više nego OK :)

4. Odoh do Maxija...pa se vraćam ovamo preko telefona...
    Ajd... :)

5. Imam uskoro proslavu 10 godina mature osnovne škole, i zapravo mi se ide tamo. Jedva čekam. :)

6. Evo me....smrzoh se jbt... :-/

Ihaaaaj staklo, blago tebi...ja to imala pre 2 godine... :)

7. staklena, ko to orgnizuje?

8. Čudna sam ja što se tih manifestacija tiče, nisam htela da idem na apsolventsko veče, matursku ekskurziju, 5 godina mature srednje...ali ovo mi je nekako posebno drago, valjda zato što smo bili složni, a ne kao u srednjoj, sve žene u odeljenju, ne mogu da ih gledam ni dan danas. :)

9. koju si ti srednju zvršila? medicinsku ili gimnaziju? doduše, svejedno, ionako su u obe škole sve pičke, tako da...

budibogsnama, pa kako ćeš to sve propustiti... ni ja doduše vjerovatno neću na apsolventsko jer me smaraju neki ljudi... bolje otići sa ekipicom na još jedan roštilj

10. Buri, organizuje par njih iz osnovne za celu generaciju. Završila medicinsku, sad na farmaciji, ceo život okružena ženama, i moram priznati, nije vama muškarcima lako sa nama... Totalno vas razumem! Zato sam valjda i tolerantna oko tih ženskih bubica. :)

11. boli vas uvo... lijepo se provedi...

e a za ovo drugo ne kapiram kako si onda toliko u stanju čekati PRAVOG? :)))

12. Pa rekoh ti, sve žene u mom okruženju, nigde nijedan PRAVI! :)

13. јууууухуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

14. Olla!
    Džaftimirkaaaaa, jesi li to ti ili me oči varaju? ;)))

15. Ja sam, lepotice, jaaaa! :) Je li, ono na fejzbucima je bruce ili? Kapiram da je on.
    Šta ima, jes' ispila fuka?

16. Hej hej milaaaaaaaaaaa :)
    Ej jeste, ono je Brus na fejzbucima...dodao me za prijatelja juče, pa sam ga predložila tebi, Buksnici i Mari :)

Uhh još ne ispih kafu...eno kuva se upravo :)
    Šta mi ima kod ti?

17. Pretprostavila sam zbog fotki i to.
    Pa, ima svašta. Planiram svakojaka putovanja, idem malo u Švedsku pa posle negde na remo pa planiram da odem i u Moskvu.
    Ne znam 'de ću pre, samo da ne budem sama i da ne mislim. :) Čekam i Buksničicu pa da idemo na neku fuka. Mogli bi svi, ovo, ono. I to. :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.