Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Auuu bole te uvce putniče namerniče :)

Čekam i Buksničicu pa da idemo na neku fuka. Mogli bi svi, ovo, ono. I to. :)

EEEEEEEEEEEEEEJ pa to obavezno....već smo mi pregovarali oko toga da u toku ove nedelje odemo Đoni, Buksnica ti i ja na neko pićAnce... :) Uhh jedva čekam!!! :)

2. Matora, moram malo da obiđem sveta! Jedva čekam :)

Pa, hajte, ja sam za. Slobodna sam uvek posle 15h tako da žemo, žemo. Samo, jedna mnogo bitna stvar. JA NE PLAĆAM ništa. JA IDEM U WC kad stigne račun. Čisto da se zna. :p

3. E pa super...i ja sam slobodna uvek posle 16h...tako da ćemo se uklopiti nekako, tačnije, ovi muški će se uklopiti sa nama ;D

JA NE PLAĆAM ništa. JA IDEM U WC kad stigne račun. Čisto da se zna. :p

Hahhahahaha OBOŽAVAM TE!!!! Dakle, pripiškiće se tebi i meni u isto vreme ;)))

4. Alo Džaf de si bre...
    E da već smo nešto pričali...dogovorićemo...kad stigne račun ti piči u WC, bejbe ti izađi kao napolje jer namaš signal unutra a moraš nekog hitno da zoveš a ja ću da odglumim epi napad pa nek' Buksna plati kad već nije ovde sada...koga nema njega zajebu :)

5. E pa super...i ja sam slobodna uvek posle 16h...tako da ćemo se uklopiti nekako, tačnije, ovi muški će se uklopiti sa nama ;D

Pa khm...uklopićemo se, ovaj, nije problem :)))

6. Pa khm...uklopićemo se, ovaj, nije problem :)))

Pa blento jedan, nisam mislila na to uklapanje :P

7. Džounzi, matori, pa jebote 'de si? Svakog dana blejim ovde a vas nema. Mis'im, u kom ste fazonu? :p

Uklopljeni ste vi, vidim ja. Eeee, šta sam sve propustila, eeee Jovana, Jovana, crn ti život abrovski.

Inače, ja pijem samo skupe femsi kafe i red bullEve :)

8. Svakog dana blejim ovde a vas nema. Mis'im, u kom ste fazonu? :p

Ima nas Džaf, ima...tu smo ti mi po 24h, ali nismo vidljivi za oči javnosti :)

Uklopljeni ste vi, vidim ja. Eeee, šta sam sve propustila, eeee Jovana, Jovana, crn ti život abrovski.

Ehh i više nego uklopljeni...Bogu hvala :)

Inače, ja pijem samo skupe femsi kafe i red bullEve :)

Hahaha boli te uvo, iste smo...pa šta misliš zašto mene Đoni vodi samo po parkićima na piknike? ;D

9. Moraću da stavim neke sise na avatar. Možda neko onda i mene odvede na piknik. :p

Ajde, ajde, organizujmo se, sad mi se baš ide da nam plate fuka i da se družimo. Druženje je bitno. :D

10. Pa blento jedan, nisam mislila na to uklapanje :P

A misliš da se uklopimo s' vremenom...pa tako kaži da te ceo svet razume :)

Hahaha boli te uvo, iste smo...pa šta misliš zašto mene Đoni vodi samo po parkićima na piknike? ;D

S'vatio to na vreme pa reko daj da ja nabavim ćebence i na piknik...jevtinije će da izađe :)))

11. Moraću da stavim neke sise na avatar. Možda neko onda i mene odvede na piknik. :p

Ma i bez toga smo ti našli mi ko će da te vodi na piknik :)

Ajde, ajde, organizujmo se, sad mi se baš ide da nam plate fuka i da se družimo. Druženje je bitno. :D

Ej hoćemo u petak...znam da je ponedeljak sada tek ali petak mi nekako uvek najkulji...

12. Moraću da stavim neke sise na avatar. Možda neko onda i mene odvede na piknik. :p

LUDAKU!!! :)))

Pa taj rad...samo da se mi družimo, a skupa kafa će doći sama po sebi ;D

13. S'vatio to na vreme pa reko daj da ja nabavim ćebence i na piknik...jevtinije će da izađe :)))

Hahaha pa kako...skupa sam ja za održavanje ;D

14. Petak? Petak je kul. Mada sam davno ispala iz tog fazona - PETAK IDEEEEMO! U bilo kom smislu. Meni je sad i sreda ok. :D

Čujte, nek' me vodi ko god hoće. Inače, imate 1800 eur da mi pozajmite?

15. Petak? Petak je kul. Mada sam davno ispala iz tog fazona - PETAK IDEEEEMO! U bilo kom smislu. Meni je sad i sreda ok. :D

Ma može bilo koji dan, meni je svejedno....ja sam ti već uveliko penzioner po pitanju vikenda ;D

Inače, imate 1800 eur da mi pozajmite?

Ja da imam te pare, kupila bih sebi nov upaljač, ne bih koristila ovaj drndavi, jebo ga pas...e da, odoh napolje da zapalim ;)

16. Piii.... a taman sam našla neku vezu, da ugradim grudnjak za sitne repa. Smilovaće se već neko. :)

Ajd, biću ja ovde. Meni kreće frka za nekih sat h.

17. http://www.rajf-slus.com

evo, malo gledaj ako voliš rajfove i budže. ja već uzela jedan cvetak, mnogo su kul. :)

18. Ma ni ja nisam u tom fazonu...doduše nikada nisam ni bio preterano...utakmice su veće ludilo od izlaska a često je četvrtak umeo da bude gotivniji i spontaniji nego subota kada se izleti, nego nekako mi petak kul za bleju na kafi....a vi ako hoćete neki drug dan samo recite...ja uvek mogu....

19. Eve me....zubato neko sunce napolju, majku mu...

20. Eve me....zubato neko sunce napolju, majku mu...

I ja sam se zaledio napolju....ko me ter'o da izlazim u duksu...mada nemam jaknu ovde, nisam poneo, tako da drugačije i nisam mogao...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.