Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ja uvek mogu....

Da kucnem u drvo ;)))

2. Ma, kako 'oćete. Meni samo javite kad, šta. Ja organizujem 5 godine vel'ke mature tako da ne mogu i ove sastanke da organizujem. 'Oću jedared da budem samo pozvaTa :)

Idem ja u restoran, k'o dama da popušim jednu pljugetinu :) piškim posle, u toaletu, naravno.

3. Dobro moraćemo i Buksa da iscimamo, mi sve bez njega al' ima da mu odgovara kako god se mi dogovorimo...e da, ja ne mogu u sredu...finale Kupa. Idem na tekmu...

4. Ma ima da se uklopi Buksnica sa nama... ;)
    Svi ćemo lepo da se uklopimo ;D

5. Svi ćemo lepo da se uklopimo ;D

mmmm uklapanje....ovaj a misliš uklapanje da, da uklopićemo se...
    Il će sa nama il ga biti neće .)

6. E, inače, juče sam prvi put zaglavila kolima na Gazeli. <3 I drala se neka seljačina iz Golf 2 na mene :))) hihi

7. Džaf, taj mora da je baš seljačina, kad je smeo da se dere na tebe...ma ko sme da se dere na tebe, mamicu mu...MOOOORE!!!! ;D

8. Ma, kulijana. Namackam maskaru i crveni lak i samo trepćem, mašem i gazim po gasu :)

9. pozz blejoooo!
    Matrix, čestitam na naslovnoj decko! Konačno i ti da skineš,khm,mrak:)

10. Konačno i ti da skineš,khm,mrak:)

Hahahahahaha, i to na posten nacin. Hvala.

11. viš da se poštenje isplati...na kraju hahahah!
    kako je?

12. Dobro je, kako kod tebe? I dje je mara, hoce l' doci uskoro?

13. još da izguram ovu nedelju, pa prestajem da radim konačno hahaha! Ne mogu više, zgadilo mi se sve tamo...
    A mara sutra tek dolazi.

14. Ja isto, preguram ove nedelje sa ostalim predmetima i onda samo za prijemni da ucim sto vec znam, treba da obnovim samo ovaj razred.

15. samo napred! A koju srednju školu beše planiraš da upišeš?

16. Ekonomsku, mada ako ne budem tu uspeo onda mi ne gine elektro.

17. Matrikse, ti si osnovna škola? Inače, đeste....

18. ej, DŽ, đes ti lololo!

19. Lolo moja, eve me. Vratio sam se :)))