Ja sam imao domaćinstvo u osnovnoj i terala nas je da šijemo...ubo sam druga malo jače iglom i ona je shvatila da nije dobra ideja da šijemo :)
Imali smo od tada uvek slobodan čas kada devojke šiju i pletu i tako to :)
Sve sam muškarce spasao...naravno, na kraju i devojke, jer sam se bunio pa smo imali časove napolju svi kada je lepo vreme ;)
Ja sam imao domaćinstvo u osnovnoj i terala nas je da šijemo...ubo sam druga malo jače iglom i ona je shvatila da nije dobra ideja da šijemo :)
Imali smo od tada uvek slobodan čas kada devojke šiju i pletu i tako to :)
Sve sam muškarce spasao...naravno, na kraju i devojke, jer sam se bunio pa smo imali časove napolju svi kada je lepo vreme ;)
De ćeš bre Buri...tek počelo da se puni...
Hahahaha buri pobegne svaki put kada mi pocnemo da se volEmo lololo
Da ga ne ponesu neke emocije pa će da ode i napiše neku emotivnu defku ;)
Jebote, domaćinstvo kao predmet.. :) Mada kontam da bi to moglo biti korisno, ali kao izborni predmet, nikako redovni.
ljubora izbija iz mene lolololo ne jebem ništa pa ne mogu ni vas gledati lololo
ništa od toga, bar za sada
ja bih volio da smo svi imali domaćinstvo, ali da djevojke uče šiti, a mi zidati ili tako nešto...
jebem ništa pa ne mogu ni vas gledati
lololo
Hahahahaha moj si idol, majke mi hahaha
eto koliko sam u off-u pogrešno sam napisao
umjesto ljubomora lololollo
нииииђе никогааааа
Džafeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!1
Tu sam ja...de ste ljudi..
nekoga?
hellooooooooo :)
đe si moly... šta ima? jedino nas dvoje izgleda ne šećemo, a ovako lijep dan... doduše ja ubrzo palim na pivu
ja dosla sa posla pa pod tus tako da sad sedim sa glavom umotanom u peskir ko turski beg ))))))
hahhahahah uvijek mi je bilo zanimljivo to kad se žene tako umotaju... stvarno previše podsjeća na turke...
Moli' paša od Vukajlije ))))))
hahhahah uplati sebi ktitora i eto ti sjajan nik... nego ja sam stalno mislio da ti ideš u školu, jer si spominjala raspust... da nisi prosvjetar?
jesam predajem engleski
je l' se i ti k'o ovi neki prosvjetari koje znam više raduješ raspustu od djece?