Kvaksonska loža - Moćne patke

1. mrtva trka ! sad su pismeni u toku a onda yakljucivanje ocena pa ce biti lagano

2. kako lagano, ima li iko da mora čupati dvojku ili su svi progovorili engleski?

3. neki progovorili neki propevali! sta su cupali cupali su!

4. hahahahah, kakav si to pedagog... ima da djeca odgovaraju i zadnji čas... dobro danas svi znaju pjevati na engleskom, to je činjenica, al' opet daj im šansu i da progovore

5. e odo na vops, pa se pišemo večeras

6. ma salim se bre nece niko imati keca! ziveli!

7. СТАКЛЕНА, КУРРРВОО! НЕДОСТАЈЕШ МИ!!!!!!!!!!!1111111111 ;(((( ПЛАЋЕМ!

ђесте... :)

8. i šta, niko ne bleji? a jeste i propali...

9. DŽAFE, NESANICO MOJA!!!!!!!!!!!!!!111 MOJE RUKE SAMO TEBE TRAŽE, A NEMA TE, PA TE NEMA, JEBENA SUDBINA KLETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111
    Des Buri. :)

10. ooo đe si stakleno... jesi se oraspoložila sad kad je ugrijalo malo?

11. Jesam jesam, vidno je bolje. :) Šta ti radiš?

12. DŽAFE, NESANICO MOJA!!!!!!!!!!!!!!111 MOJE RUKE SAMO TEBE TRAŽE, A NEMA TE, PA TE NEMA, JEBENA SUDBINA KLETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111

Сад сам ту и ниииигдеее не идем!!!111 Курва судбина хтеде да нас растави ал' не! Борићу се за тебе као длакави вепар! :*

Што је тииихооо.....

13. Jel to neko rek'o TIIIIIIIIIIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOO???

Des Džafe izeš se ;DDD

14. Тихо, тише, к'о падање кише! Дес, Еллоооо? Свиђа ми се твој фемси аватар :)

15. Ebe me, ispijam kafurdaču :)
    A svidŽa ti se moj Navatar, a? AAAA? :D

16. Ја моју сркнула, испушила 3 цигарете и блејим... нешто ми 'ладно!
    Свиџа, скроз си сехи. :)

17. A ja ispušila samo dve...još malo će da padne i treća...
    Uhh bre, meni nešto hladno već 3 dana, ruke su mi ledene, kao žVaba sam ;)

Свиџа, скроз си сехи. :)

Ahhhh ma sva sam ti ja takva ;DDD

18. Морам да набуџим и ја аватара. Не вреди више да се зајебавам!
    Е, се виђамо у петак, и то?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.