Kvaksonska loža - Moćne patke

1. de si ella? šta se radi?

2. helloooooooo burici i ellici ja sam molici -danas smo balije :D

3. Eve me mrznem se već par dana...ebe me neka temperatura, ali samo kada sedim...čim izađem i šetam, ni ocov mi ne fali :)
    Šta ti?

4. au ala ce dzoni da dobije grdnju za tu temperaturu!

5. Oooooooo kude si Molika? ;)

6. au ala ce dzoni da dobije grdnju za tu temperaturu!

Nemoj Moli, dobar je Đoni...da njega nema, temperatura bi otišla u 43... :)

7. ako ti tako kazes...necu da ga 'apsim :D evo me srecna i zadovoljna novim posterom ima da uplatim nalog samo zbog postera :D bas mi se nesto usladilo :)

8. evo samo sam nakratko bio na vuki, pa palim... mora se u kuping, idem na feštanje od poneedeljka... pišemo se večeras...

9. Nemoj da ga 'apCiš, dobar je on, ljubi ga Ella! :)

Hahahhaha ludilo ti je pRoster!!! :))))

10. Ajd buri, pišemo se kasnije...

11. aj buri vidimo se ondak sto bi jenglezi rekli have a nice day :)

Necu Ello dok ne kazes drugacije! 'fala za pofale :D

12. bi jenglezi rekli have a nice day :)

Š'o bi Bon JovA rekao ;))))

13. ello sta ti radis? mi'sim cime se ono..bavis jebiga..? :D

14. Radim u vodovodu Moli, kancelarijski pacov :)

15. axaxaxaxxaxaxa ja sam uvek mislila da su pacovi ruzni -al jbg ja sam plava :D

16. e taj tvoj sesir toliko mami da cu morati da stvaim i ja neku letnju sliku :)

17. i gde mara dugo je nisam vidjela....

18. axaxaxaxxaxaxa ja sam uvek mislila da su pacovi ruzni -al jbg ja sam plava :D

Hahahahhaha pa ko kaže da nismo? ;DDDDD

e taj tvoj sesir toliko mami da cu morati da stvaim i ja neku letnju sliku :)

Hehe stvarno ti se toliko sviđa? :)
    Ma šešir čupa sliku, jer sam ja na njoj odvaljena od života na Balatonu ;)))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.