Kvaksonska loža - Moćne patke

1. A Mara je bila na nekom putašestviju...očekujem je danas da se pojavi ovdeN :)
    A i red bi bio da popijemo neko pivo ponovo....a i ti sa nama, msm stvarno, šta se skrivaš toliko? ;)))))))

2. ja kazem da ste lepi a ja sam i stilista i modni kreator tako da ako ja kazem onda je to AMIN :DDDDD
    Nije sam sesir u pitanju nego i ogrilca a ti ne delujes pijano nego letnje i veselo :)

3. ja kazem da ste lepi a ja sam i stilista i modni kreator tako da ako ja kazem onda je to AMIN :DDDDD

E pa Fala ti onda...sad znam da je stvarno tako ;)))

Nije sam sesir u pitanju nego i ogrilca a ti ne delujes pijano nego letnje i veselo :)

Hahaha auuu...baš sam se odvalila tada mnogo, mnoooogo!!! Htela sam se kupati u Balatonu sa sve tom odećom na sebi, šeširom, torbom, svim... :DDD

4. Aaaaaaaaaaaa sti normalna sO tom slikom??? Ćeš da se zagrcnem? ;DDDD

5. e nadjoh jednu dovoljno letnju!...ah da je mene neko sprecio jednom nocu na adi bila bih mu zahvalna al sta cu kad su i moji debili pa usl;i svi za mnom :DDDDDDD

6. Ćao svima...
    Ćao bejbe...
    Vidim svi neke letnje slike...a sada ću i ja jednu na kratko da stavim...

7. O bejbe :)

Hahahha nemoj ja sad da stavim onu moju letnju "golotinju" od glave do pete ;DDDD

8. O bejbe :)

Hahahha nemoj ja sad da stavim onu moju letnju "golotinju" od glave do pete ;DDDD

Ima srčani odma' da me pokosi...ju ju ju...bejbe, prelepa si na toj slici...

9. Ima srčani odma' da me pokosi...ju ju ju...bejbe, prelepa si na toj slici...

Mis'iš zgodna? ;DDD

10. .ah da je mene neko sprecio jednom nocu na adi bila bih mu zahvalna al sta cu kad su i moji debili pa usl;i svi za mnom

Eh da je mene neko sprečio jednom da u martu ulazim u Dunav...de bi mi bio kraj :)))))

11. bar dan dzoni! e jbg to za dunav je stvarno..nezgodno :DDDDDDD ostavljam vas golupcici letnji idem da rucam!!!!

12. Ajd prijatno ti bilo Moli :)

13. e jbg to za dunav je stvarno..nezgodno

Nije nezgodno, zanimljivo voda je u to vreme toliko hladna da je osećaš kao da je vrela a ja volim vrelu vodu :)))))

ostavljam vas golupcici letnji idem da rucam!!!!

Prijatno Moli....a de je stvarno ova moja golubica? Bejbe?

14. Ajd prijatno ti bilo Moli :)

A evo je....nedostajala si mi, nema te na ćošku već pet minuta .)))))

15. hehehhe tu sam golube moj ;))))

16. hehehhe tu sam golube moj ;))))

I sada odjednom upada na ćošak Brena i samo otpeva: "Golubeeeeeee" :)))))

17. Ej bejbe danas finale kupa. Osvajamo duplu krunu. Imaš na TV-u ako ti se bude gledalo. Možda me zumiraju dok budem pevao :))))

18. Znam bejb, znam :)
    Pfffff pa zar si mislio da neću gledati? :)

19. Znam bejb, znam :)
    Pfffff pa zar si mislio da neću gledati? :)

Ma znao sam da hoćeš bejbe...i mogu samo da zamislim kako ćeš da bodriš....ima da grmi sve :))))))
    Jao dušo uzećemo duplu krunu danas :)))))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.