Kvaksonska loža - Moćne patke

1. koje ste cavulje, izdali ste blejaž...

2. Po izdao breeeJ? Ja tu celo jutro, a niko ni da kukurikne ;)

3. Нико? Мислиш Џони. Мхм, мхм. Љута сам на све вас. У тренуТцима кад ми је много лошо, сви сте отишлииии. Сви су меее напустили :( Ох, курва судбина.... вукајлија!

4. Đoni je kukurikao tamo iza zavese (ne morate ci sve da vidite :P), a sad je na nekom sastanku na poslu saS Kinezi ;DDD

Niko tebe nije napustio, ne der' se...;D
    Tu sam, ajd' pričaj... ;))))

5. IZGUBILA SAM ČOVEKA MOG ŽIVOTA I ISRO MI SE NA LOBANJU JER JE CAVULJA, POSLE 5 GOOOOOOODINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    :(((((((((((((((

6. U MAMICU MU NJEGOVU BEZOBRAZNU!!!!!!!!!!!!!!!! PA KUJ SME TEBE DA DIRA I DA TI SERE NA LOBANJU BREEEEEEEE?????!!!!!!!111

7. Џафтара

IZGUBILA SAM ČOVEKA MOG ŽIVOTA I ISRO MI SE NA LOBANJU JER JE CAVULJA, POSLE 5 GOOOOOOODINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    :(((((((((((((((

TU SAM JA, DŽAFE ŠNENOKLICE!!!!

8. Gde gde? Ovde smor.

9. baš smor...
    nema Sleje da išutiram nekog rendžerkom u vugla...

10. Doći će ponovo na Exit, strpi se. :)

11. eh taj EXIT...odakleN mi bre pare za to? što sam vido, vido sam...sad već i omatorih lololo

12. E bre Manijače, pa prijavi se da volontiraš! Ozbiljno. Ja prošle godine na tu foru bila tamo za džabaka. I pre 2 sata sam poslala ponovo prijavu za ovogodišnji Exit za volontiranje. U toku je konkurs.

13. da volontiram u 28. godini života!?!?!!?
    reci da se šališ

14. Što da ne, Exit za džabe, a ne radiš ništa. Doduše, nisam sigurna da li primaju i fosile za volontere... :))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.