Kvaksonska loža - Moćne patke

1. I nek čuje ceo Novi Sad
    Kakvu grupu ima ovaj grad
    Firmaši pičke uvek pobegnu
    U muriju da nas drukaju
    Ale ale
    Ale ale
    Ale ale ale ale
    Ale ale
    Ale ale
    Firmaši pičke najveće

2. ko god bane na ćošak pozdrav!
    Odoh na tekmu KUP JE NAŠ!!!!!!!!!

3. nekoga? ako neko progovori o partizanu i kupu, ima da ga karamo svi ostali... ovo se ne odnosi na ellu i đonija, njima je svakako zabranjeno

4. hola kompanjerosi!!!

5. de si maryoooo... nema te sto godina...

6. evo me buri,kaj ima?nisam bila u zemlji.a,ni na zemlji.

7. evo borba... gledam ove što se svađaju za fucu, a njima ni iz džepa ni u džep... putovala si negdje?

8. bila na seminaru,socijalni trening.osijek.i sad imam gošću,muertita već nedelju dana.

9. lijepo, lijepo... važno je da je aktivan taj život izvan vukajlije :)

10. boga mi,malo mi treba nolajferizam i san.ne spavah uopšte skoro i radismo stvarno mnogo,a danas pokazivah gošći beograd ceo dan i posle tri litra piva i šparta vrnuh se doma.

11. e a jeste mogle uzeti pivo poslije deset? vidim neki zakon o zabrani prodaje nastupio danas... šta pokazuješ ljudima kad dođu tamo? ja kad sam bio prvi put, vodili me na kališ, u zoo vrt i na marakanu... naravno pokazali su mi i cecinu vilu :)

12. pijem od popodneva.ovo je treća bomba,hahah.vukov spomenik,sulude stepenice za metro stanicu pokretne,crkvu svetog marka,parlament,kalemegdan,bile na mojoj radionici glume,pa brankov most i opet šetnja pored reke-to je bilo danas.sinoć doputovale.

13. i dosta za jedan da...

bile na mojoj radionici glume

vodiš neku grupu, držiš neke časove ili tako nešto? glumiš li ili si glumila negdje makar i amaterski?

14. to mi je pored faksa, neformalno obrazovanje,gluma i teatarske tehnike u radu sa mladima.

15. aha, pa to sam te mislio i pitati šta ti znači to neformalno obrazovanje, kad si mi to rekla onomad kad se upoznašmo... :) jebi ga, dijete sa sela... ček, a ti si pohađala tu školu za glumu i te tehnike? jebem li ga, ja sam glumio u našem amaterskom pozorištu i to tri glavne uloga i ponekad mi bude krivo što to nisam učio i da probam na akademiji :)

16. I svi će uvek čuti,
    da bodriću do smrti,
    Partizana moga voljenog.

Jer duša i telo,
    sve je crno-belo,
    za ostalo nek nas čuva Bog.

I pesma nek' se ori,
    a ti se samo bori
    i zaigrajte složno sad za nas!

Jer pobedu novu
    stećićemo lako
    jer sa Juga čuje se nas glas!

na na na na na na...

KUP JE NAŠ
    DUPLA KRUNA!!!!!!!!!!!!!

17. to znači da barataš nekim ozbiljnim temama prvo kroz igru,a potom kroz interaktivnu glumu,a ne samo kao u formalnom obrazovanju da sediš,'vataš beleške i čitaš.recimo imali smo akciju u centru osijeka gde si više od dva i po minuta zamrznut,kao u zoni sumraka,doar trip kad vidiš.i posle nastaviš rečenicu i sve što si radio i do tad kao da se ništa desilo nije.

18. jebo mater, sad mi glupo, al' uvijek zadrijemam pričajući o ovoj temi, a zapravo me zanima... ništa, idem spaavati, a kad se sretnemo u pola bijela dana pitćute još štošta :)

ajd laku noć svima

19. au Đoni, opet se PRELJEVA jama lololo!

20. hahahah.aj.ak' te neš još zanima pitaj,mada me iskreno zimr da kucam tol'ko,a ne može se objasniti u dve rečenice,jer je kompleksno.ku noć.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.